Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
31
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
519.17 Кб
Скачать

2.1.9. Система поточного і підсумкового контролю знань

9.1. Поточний контроль знань студентів

9.1.1 Поточний контроль знань студентів денної форми навчанняздійснюється у відповідності з результатами перевірки і захисту індивідуального практичного завдання, виконаного на матеріалах баз практики.

Захист індивідуального практичного завдання студентами денної форми навчання здійснюється у встановлені кафедрою строки. Індивідуальне практичне завдання може бути оцінено до 40 балів.

Захист індивідуального практичного завдання здійснюється у формі співбесіди з викладачем. Під час захисту студент має відповісти на запитання викладача стосовно виконання індивідуального практичного завдання.

Критерії оцінки захисту індивідуальних практичних завдань. Індивідуальне практичне завдання складається з 4 розділів. Кожний розділ може бути оцінений за шкалою 10, 8, 6 або 0 балів.

10 балів – отримує студент, який дав повну та ґрунтовну відповідь на питання, що поставлені у відповідному розділі та зробив відповідні розрахунки;

8 балів - отримує студент, який дав відповідь на рівні вимог, наведених вище, але у розкритті змісту питань ним були допущені незначні помилки у формулюванні термінів і категорій, використання цифрового матеріалу, посиланні на конкретні періоди і дати;

6 балів– отримує студент, який не дав повної відповіді на поставлені питання у відповідному розділі, допустив певні неточності у відповідях і розрахунках;

0 балів– отримує студент, який не підготував відповідний розділ завдання, або допустив грубі порушення в написанні розділу щодо встановлених вимог і помилки у викладенні матеріалу.

9.1.2 Поточний контроль знань студентів вечірньої форми навчанняздійснюється протягом семестру на практичних заняттях за результатами опитування та виконання ними контрольних та тестових завдань і модульного контролю.

Загальна сума балів, яку студент вечірньої форми навчання може отримати за результатами поточного контролю – 50 балів.

За роботу на семінарських (практичних) заняттях студент може отримати до 20 балів. Оцінювання систематичності роботи та активності студентів протягом учбового семестру буде здійснюватись викладачем за такою схемою (див. табл.)

Переведення результатів поточної успішності в бали

Середня поточна оцінка за семестр

Бали

4,6-5,0

20

4,0-4,5

15

3,6-3,9

10

3,0-3,5

5

менше 3

0

За пропуски практичних занять зменшується загальна кількість балів: за кожні пропущені два практичних (семінарських) заняття – на 5 балів.

За результатами проведення модульного контролю студент може отримати до 20 балів. Модульний контроль проводиться один раз наприкінці семестру і містить 2 завдання: програмне питання та задачу. Відповідь на кожне завдання може бути оцінена в 10, 8, 6 або 0 балів. Критерії оцінки програмних питань і задач наведені у пункті 9.3.

9.1.3 Поточний контроль знань студентів заочної форми навчанняздійснюється при перевірці індивідуальної контрольної роботи, яка складається з 2 програмних питань та двох задач. Відповідь на кожне завдання може бути оцінена в 10, 8, 6 або 0 балів. Критерії оцінки програмних питань та задач наведені у пункті 9.3.

Соседние файлы в папке Discipline_mag_pr