Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
31
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
519.17 Кб
Скачать

9.2. Підсумковий контроль знань студентів

9.2.1 Підсумковий контроль знань студентів денної форми навчання

Підсумковий контроль знань студентів денної форми навчання з дисципліни здійснюється у формі підсумкового модульного контролю, який проводиться у письмовій формі по білетам, укладеним на основі програми дисципліни і затверджених кафедрою. Оцінка відповіді на білет здійснюється від 0 до 50 балів.

Структура білету для проведення підсумкового модульного контролю:

Кожен білет містить п’ять завдань, в тому числі:

  • 2 програмних питання;

  • 2 тестових завдання з 3 тестів;

  • 1 задача.

Відповідь на кожне завдання може бути оцінена в 10, 8, 6 або 0 балів. Методика оцінки задачі, тестового завдання і питань наведені у пункті 9.3.

Підсумкова оцінка складається з оцінки індивідуального практичного завдання (до 40 балів), вибіркових видів СРС (до 10 балів) та оцінки за підсумковий модульний контроль (до 50 балів). Бали, отримані в результаті вище перелічених видів робіт додаються, а отже оцінювання знань студентів здійснюється за стобальною системою із подальшим переведенням у традиційну чотирибальну систему. В екзаменаційній відомості виставляються підсумки за стобальною та чотирибальною системами. Умови переведення стобальної оцінки у чотирибальну визначено у п. 9.2.3.

9.2.2 Підсумковий контроль знань студентів вечірньої і заочної форм навчання

Підсумковий контроль знань студентів з дисципліни здійснюється у формі іспиту. Іспит проводиться у письмовій формі по білетам, укладеним на основі програми дисципліни і затверджених кафедрою. Оцінка відповіді на екзаменаційний білет здійснюється від 0 до 50 балів.

Структура білету для складання іспиту:

Кожен білет містить п’ять завдань, в тому числі:

  • 2 програмних питання;

  • 2 тестових завдання з 3 тестів;

  • 1 задача.

Відповідь на кожне завдання може бути оцінена в 10, 8, 6 або 0 балів. Методика оцінки задачі, тестового завдання і питань наведені у пункті 9.3.

Підсумкова оцінка складається з оцінки поточного контролю (до 50 балів) та оцінки складання іспиту (до 50 балів), отже оцінювання знань студентів здійснюється за стобальною системою із подальшим переведенням у традиційну чотирибальну систему. В екзаменаційній відомості виставляються підсумки за стобальною та чотирибальною системами. У разі, якщо відповіді студента на іспиті оцінено менше, ніж у 30 балів, він отримує незадовільну оцінку за результатами іспиту, а набрані за іспит бали не враховуються у загальній підсумковій оцінці. В цьому випадку, загальна підсумкова оцінка включає лише оцінку за поточну успішність. Умови переведення стобальної оцінки у чотирибальну визначено у п. 9.2.3.

9.2.3. Умови переведення стобальної у чотирибальну оцінку знань студентів всіх форм навчання.

Оцінювання знань студентів всіх форм навчанняздійснюється за 100 бальною системою із подальшим переведенням у традиційну 4 бальну та за системою ЕСТS. В екзаменаційній відомості виставляються підсумки за 100 бальною та 4 бальною системами та за системою ЕСТS в такому порядку:

Оцінка за шкалою ЕСТS

Оцінка за бальною шкалою, що використовуєтьс в КНЕУ

Оцінка за національною шкалою

А

90 – 100

5 (відмінно)

B

80 – 89

4 (добре)

C

70 – 79

D

66 – 69

3 (задовільно)

E

60 65

FX

21 59

2 (незадовільно) з можливістю повторного складання

F

0-20

2 (незадовільно) з обов'язковим повторним вивченням дисципліни

Соседние файлы в папке Discipline_mag_pr