Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
48Експертиза_товар_вЛаб_12ТК.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
147.97 Кб
Скачать

Тема: Товарознавча експертиза смакових товарів

Мета заняття: Вивчення умов приймання, правил відбору проб, пакування, маркування, показників якості, дефектів, гігієнічних вимог, зберігання, правил проведення експертизи смакових товарів і оформлення відповідних документів.

Завдання 1. Вивчення особливостей проведення експертизи смакових товарів.

Ознайомитись із стандартами, інструкціями і положеннями, і визначити особливості проведення експертизи смакових товарів. Запис зробити у вільній формі.

Завдання 2. Вивчення правил відбору проб, пакування, маркування і зберігання смакових товарів.

Ознайомитись із стандартами, нормативними документами з питань правил і особливостей відбору проб, пакування, маркування і зберігання смакових товарів. Запис зробити у вільній формі.

Завдання 3. Проведення експертизи смакових товарів.

Згідно завдання викладача оформити документи, які надають право проведення експертизи, ознайомтесь з особливостями приймання, проведення відбір проб, експертизу за кількістю і якістю смакових товарів, визначити відповідність пакування, маркування, наявність дефектів і правила направлення проби в лабораторію за якістю. Заповнити відповідні документи.

ТЕМА: Особливості товарознавчої експертизи

кондитерських товарів (цукру, цукерок і карамелі).

Мета заняття: Вивчення умов приймання, правил відбору проб, пакування, маркування, показників якості, зберігання, правил проведення експертизи цукру, цукерок і карамелі та оформлення відповідних документів.

Завдання 1. Вивчення особливостей проведення експертизи цукру, цукерок і карамелі.

Ознайомитись із стандартами, інструкціями і положеннями і визначити особливості проведення експертизи цукру, цукерок і карамелі. Запис зробити у вільній формі.

Завдання 2. Вивчення правил відбору проб, пакування, маркування і зберігання цукру, цукерок і карамелі.

Ознайомитись із стандартами, нормативними документами з питань правил відбору проб, пакування, маркування і зберігання цукру, цукерок і карамелі. Запис зробити у вільній формі.

Завдання 3. Проведення експертизи цукру, цукерок і карамелі.

Згідно завдання викладача оформити документи, які надають право проведення експертизи, ознайомитись з особливостями приймання, провести відбір проб, експертизу по кількості і якості цукру, цукерок і карамелі, визначити відповідність пакування, маркування, правил направлення проби в лабораторію за якістю. Заповнити відповідні документи.

ТЕМА: Товарознавча експертиза борошняних і фруктово-ягідних кондитерських виробів

Мета заняття: Вивчення умов приймання, правил відбору проб, пакування, маркування, показників якості, гігієнічних вимог, зберігання, правил проведення експертизи борошняних і фруктово-ягідних кондитерських виробів та оформлення відповідних документів.

Завдання 1. Вивчення особливостей проведення експертизи борошняних і фруктово-ягідних кондитерських виробів.

Ознайомитись із стандартами, інструкціями і положеннями, і визначити особливості проведення експертизи борошняних і фруктово-ягідних кондитерських виробів. Запис зробити у вільнії формі.

Завдання 2. Вивчення правил відбору проб, пакування і зберігання борошняних і фруктово-ягідних кондитерських виробів.

Ознайомитись із стандартами, нормативними документами з питань щодо правил відбору проб, пакування, маркування і зберігання борошняних і фруктово-ягідних кондитерських виробів. Запис зробити у вільній формі.

Завдання 3. Проведення експертизи борошняних і фруктово-ягідних кондитерських виробів.

Згідно завдання викладача оформити документи, які надають право проведення експертизи, ознайомитись з особливостями приймання, провести відбір проб, експертизу по кількості і якості борошняних і фруктово-ягідних кондитерських виробів, визначити відповідність пакування, маркування, наявність дефектів і правил направлення проби в лабораторію за якістю. Заповнити відповідні документи.