Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
48Експертиза_товар_вЛаб_12ТК.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
147.97 Кб
Скачать

Тема: Особливості експертизи харчових жирів

Мета заняття: Вивчення умов приймання, правил відбору проб, пакування, маркування, показників якості, дефектів, гігієнічних вимог, зберігання, правил проведення експертизи харчових жирів та оформлення відповідних документів.

Завдання 1. Вивчення особливостей проведення експертизи харчових жирів. Ознайомитись із стандартами, інструкціями і положеннями, і визначити особливості проведення експертизи харчових жирів. Запас зробити у вільній формі.

Завдання 2. Вивчення правил відбору проб, пакування, маркування і зберігання харчових жирів.

Ознайомитись із стандартами, нормативними документами з питань правил відбору проб, пакування, маркування і зберігання харчових жирів. Запис зробити у вільній формі.

Ззавдання 3. Проведення експертизи харчових жирів.

Згідно завдання викладача оформити документи, які надають право проведення експертизи, ознайомитись з особливостями приймання, провести відбір проб, експертизу за кількістю і якістю харчових жирів, визначити відповідність пакування, маркування, наявність дефектів і правила направлення проби в лабораторію за якістю. Заповнитивідповідні документи.

ТЕМА: Товарознавча експертиза молока, кисломолочних продуктів

і масла вершкового

Мета заняття: Вивчення умов приймання, правил відбору проб,

пакування, маркування, показників якості, дефектів, гігієнічних вимог, зберігання, правил проведення експертизи молока, кисломолочних продуктів і масла вершкового та оформлення відповідних документів.

Завдання 1. Вивчення особливостей проведення експертизи молока, кисломолочних продуктів і масла вершкового.

Ознайомитись із стандартами, інструкціями і положеннями і визначити особливості проведення експертизи молока, кисломолочних продуктів і масла вершкового. Запис зробити у вільній формі.

Завдання 2. Вивчення правил відбору проб, пакування, маркування і зберігання молока, кисломолочних продуктів і масла вершкового.

Ознайомитись із стандартами, нормативними документами з питань щодо правил відбору проб, пакування, маркування і зберігання молока, кисломолочних продуктів і масла вершкового. Запис зробити у вільній формі.

Завдання 3. Проведення експертизи молока, кисломолочних продуктів і масла вершкового.

Згідно завдання викладача оформити документи, які надають право проведення експертизи, ознайомитись з особливостями приймання, провести відбір проб, експертизу по кількості і якості молока, кисломолочних продуктів і масла вершкового, визначити відповідність пакування, маркування, наявність дефектів і правила направлення в лабораторію за якістю. Заповнити відповідні документи.

Тема: Особливості товарознавчої експертизи сирів і молочних консервів

Мета заняття: Вивчення умов приймання, правил відбору проб,

пакування, маркування, показників якості, дефектів, гігієнічних вимог, зберігання, правил проведення експертизи сирів і молочних консервів та оформлення відповідних документів.

Завдання 1. Вивчення особливостей проведення експертизи сирів і молочних консервів.

Ознайомитись із стандартами, інструкціями і положеннями і визначити особливості проведення експертизи сирів і молочних консервів. Запис зробити у вільній формі.

Завдання 2. Вивчення правил відбору проб, пакування, маркування і зберігання сирів і молочних консервів.

Ознайомитись із стандартами, нормативними документами з питань щодо правил відбору проб, пакування, маркування і зберігання сирів та молочних консервів. Запис зробити у вільній формі.

Завдання 3. Проведення експертиза сирів і молочних консервів.

Згідно завдання викладача оформити документи, які надають право проведення експертизи, ознайомитись з особливостями приймання, провести відбір проб, експертизу за кількістю і якістю сирів та молочних консервів, визначте відповідність пакування, маркування, наявність дефектів і правила направлення в лабораторію за якістю. Заповнити відповідні документи.