Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
48Експертиза_товар_вЛаб_12ТК.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
147.97 Кб
Скачать

Тема: Особливості експертизи м’яса

Мета заняття: Вивчення умов приймання, правил відбору проб, пакування, маркування, показників якості, дефектів, критеріїв ідентифікації, гігієнічних вимог, зберігання, правил проведення експертизи м’яса та оформлення відповідних документів.

Завдання 1. Вивчення особливостей проведення експертизи м’яса.

Ознайомитись із стандартами, інструкціями і положеннями і визначити особливості проведення експертизи м’яса. Запис зробити у вільній формі.

Завдання 2. Вивчення правил відбору проб, пакування, маркування, зберігання і критеріїв ідентифікації м’яса.

Ознайомитись із стандартами, нормативними документами з питань щодо правил відбору проб, пакування, маркування, зберігання і критеріїв ідентифікації м’яса. Запис зробити у вільній формі.

Завдання 3. Проведення експертизи м’яса.

Згідно завдання викладача оформити документи, які надають право проведення експертизи, ознайомтись з особливостями приймання, провести відбір проб, експертизу за кількістю і якістю м’яса, визначити відповідність пакування, маркування, наявність дефектів і правила направлення в лабораторію за якістю. Заповнити відповідні документи.

Тема: Експертиза продуктів переробки м’яса

Мета заняття: Вивчення умов приймання, правил відбору проб, пакування, маркування, показників якості, дефектів, критеріїв ідентифікації, гігієнічних вимог, зберігання, правил проведення експертизи продуктів переробки м’яса та оформлення відповідних документів.

Завдання 1. Вивчення особливостей проведення експертизи м’яса.

Ознайомитись із стандартами, інструкціями і положеннями, і визначити особливості проведення експертизи м’яса. Запис зробити у вільній формі.

Завдання 2. Вивчення правил відбору проб, пакування, маркування і критеріїв ідентифікації м’яса.

Ознайомитись із стандартами, нормативними документами з питань щодо правил відбору проб, пакування, маркування, зберігання і критеріїв ідентифікації м’яса. Запис зробити у вільній формі.

Завдання 3. Проведення експертизи м’яса.

Згідно завдання викладача оформити документи, які надають право провести експертизи, ознайомтесь з особливостями приймання, проведіть відбір проб, експертизу за кількістю і якістю м’яса, визначте відповідність пакування, маркування, наявність дефектів і правила направлення в лабораторію за якістю. Заповнити відповідні документи.

Тема: Товарознавча експертиза продуктів переробки риби

Мета заняття: Вивчення умов приймання, правил відбору проб, пакування, маркування, показників якості, дефектів, критеріїв ідентифікації, гігієнічних вимог, зберігання, правил проведення експертизи продуктів переробки риби та оформлення відповідних документів.

Завдання 1. Вивчення особливостей проведення експертизи продуктів переробки риби.

Ознайомитись із стандартами, інструкціями і положеннями, і визначити особливості проведення експертизи продуктів переробки риби. Запис зробити у вільній формі.

Завдання 2. Вивчення правил відбору проб, пакування, маркування, зберігання і критеріїв ідентифікації продуктів переробки риби.

Ознайомитись із стандартами, нормативними документами з питань правил відбору проб, пакування, маркування, зберігання і критеріїв ідентифікації продуктів переробки риби. Запис зробити у вільній формі.

Завдання 3. Проведення експертизи продуктів переробки риби.

Згідно завдання викладача оформити документи, які надають право проведення експертизи, ознайомтесь з особливостями приймання, провести відбір проб, експертизу за кількістю і якості продуктів переробки риби, визначте відповідність пакування, маркування, наявність дефектів і правила направлення в лабораторію за якістю. Заповнити відповідні документи.