Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
11
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
1.01 Mб
Скачать

3.5.2. Критерії оцінювання діяльності студентів за виконання завдань 5 етапу тренінгу («Інформаційно-аналітичне забезпечення державного фінансового менеджменту»)

Оцінювання роботи студента за виконання завдань 4 етапу тренінгу здійснюється за шкалою від 2 до 5 балів залежно від рівня знань. Для переведення результатів іспиту до 100-бальної шкали, набрані бали множаться на 4 (крім незадовільної оцінки).

Шкала оцінювання виконання завдань з дисципліни «Інформаційно-аналітичне забезпечення державного фінансового менеджменту»

Оцінювання за 4-ри бальною шкалою, передбаченою чинним положенням МОН України

Рівень знань

Оцінка за 100-бальною шкалою

5

Відмінний

20

4

Добрий

16

3

Задовільний

12

2

Незадовільний

0

Під час презентації аналітичний звіт (реферат) оцінюється за такими критеріями:

0 балів студент не брав участі у тренінгу або у розрахунках допущені помилки. Висновки недостатньо аргументовані. Результати аналізу недостатні для обґрун­тування управлінських рішень.

12 балів інформаційне забезпечення достатнє для виконання запланованого дослідження. Недостатньо повна система показників. Обмежена сукупність моделей аналізу, що не дозволяє отримати достатньо повну характеристику об’єкту дослідження.

16 балів студент приймав участь у всіх запланованих етапах тренінгу. Під час презентації невпевнено аргументував висновки та представив недостатньо повний ілюстративний ма- теріал.

20 балів студент виконав всі вимоги тренінгу. Приймав активну участь у презентації. Аргументовано відстоював свою точку зору та обґрунтував ефективні управлінські рішення за результатами аналізу.

3.6. Критерії підсумкового оцінювання знань студентів по міжпредметному тренінгу за магістерською програмою «Державний фінансовий менеджмент»

Підсумковий контроль знань проводиться у вигляді диференційованого заліку на останньому підсумковому занятті. Загальна підсумкова оцінка складається з суми балів, отриманих студентами під час вирішення контрольних завдань по кожному з етапів тренінгу. Результати кожного з етапів міжпредметного тренінгу оцінюються в діапазоні від 0 до 20 балів відповідно з вимогами, що вказані вище. Результати виконання міжпредметного тренінгу оцінюються в діапазоні від 0 до 100 балів (включно).

Переведення даних 100-бальної шкали оцінювання в 4-х бальну здійснюється в такому порядку:

оцінка «незадовільно»

менше 60 балів;

оцінка «задовільно»

60 – 69 балів;

оцінка «добре»

70 – 89 балів;

оцінка «відмінно»

90 – 100 балів.

Переведення даних 100-бальної шкали оцінювання в шкалу за системою ЕСТS здійснюється в наступному порядку:

Оцінка за шкалою ЕСТS

Оцінка за бальною шкалою, що використовується в КНЕУ

Оцінка за національною шкалою

A

90 – 100

5 (відмінно)

B

80 – 89

4 (добре)

C

70 – 79

D

66 – 69

3 (задовільно)

E

60 – 65

FX

2159

2 (незадовільно) з можливістю повторного складання

F

0 – 20

2 (незадовільно) з обов’язковим повторним вивченням дисципліни

Оцінка за 4-х бальною шкалою та за системою ЕСТS оцінювання виставляється в екзаменаційну відомість поряд із загальною підсумковою оцінкою в 100-бальній шкалі.

Соседние файлы в папке derj_finansoviy_menedjment_1