Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
LAB_TO2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
2.62 Mб
Скачать

2 Постановка завдання

Скласти програму на сортування масивів та пошуку номера заданого елементу. Одержаний відсортований масив і номер шуканого елементу вивести на екран.

№ вар.

Завдання

Задати одновимірний масив цілих чисел розмірністю 10, який відсортувати по зростанню. У відсортованому масиві знайти номер елементу, який рівний або більший 8.

Задати одновимірний масив цілих чисел розмірністю 11, який відсортувати по спаданню. У відсортованому масиві знайти номер елементу, який рівний або менший від 10.

Задати одновимірний масив цілих чисел розмірністю 12, який відсортувати по зростанню. У відсортованому масиві знайти номер елементу, який рівний або більший 12..

Задати одновимірний масив цілих чисел розмірністю 13, який відсортувати по спаданню. У відсортованому масиві знайти номер елементу, який рівний або менший від 14 .

Задати одновимірний масив цілих чисел розмірністю 14, який відсортувати по зростанню. У відсортованому масиві знайти номер елементу, який рівний або більший 16.

Задати одновимірний масив цілих чисел розмірністю 15, який відсортувати по спаданню. У відсортованому масиві знайти номер елементу, який рівний або менший від 8.

Задати одновимірний масив цілих чисел розмірністю 16, який відсортувати по зростанню. У відсортованому масиві знайти номер елементу, який рівний або більший 10.

Задати одновимірний масив цілих чисел розмірністю 17, який відсортувати по спаданню. У відсортованому масиві знайти номер елементу, який рівний або менший від 12.

Задати одновимірний масив цілих чисел розмірністю 18, який відсортувати по зростанню. У відсортованому масиві знайти номер елементу, який рівний або більший 14.

Задати одновимірний масив цілих чисел розмірністю 10, який відсортувати по спаданню. У відсортованому масиві знайти номер елементу, який рівний або менший від 16.

Задати ний масив цілих чисел з непарною кількістю елементів (розмірністю 11), який відсортувати по зростанню. У відсортованому масиві знайти номер елементу, який рівний або більший 18.

Задати одновимірний масив цілих чисел розмірністю 12, який відсортувати по спаданню. У відсортованому масиві знайти номер елементу, який рівний або менший від 6.

Задати одновимірний масив цілих чисел розмірністю 13, який відсортувати по зростанню. У відсортованому масиві знайти номер елементу, який рівний або більший 8.

Задати одновимірний масив цілих чисел розмірністю 14, який відсортувати по спаданню. У відсортованому масиві знайти номер елементу, який рівний або менший від 10.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]