Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
LAB_TO2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
2.62 Mб
Скачать

2 Варіанти індивідуальних завдань

  1. Вивести на екран символи, які відповідають кодам від 65 до 78.

  2. З клавіатури ввести символьний рядок. Вилучити з нього всі символи, які рівні K. Надрукувати результуючий рядок. Знайти довжину рядка за допомогою функції strlen(). Результат вивести на екран.

  3. Ввести символьний рядок за допомогою оператора присвоєння, в якому крім букв повинні бути і цифри. Вилучити з цього рядка всі цифри, рівні 4. Надрукувати результуючий рядок Знайти довжину рядка за допомогою функції strlen(). Результат вивести на екран

  4. Задати символьний рядок “qwertyuikjhgfdsaqwerty” за допомогою оператора присвоєння. Поміняти в ньому всі малі літери “g” на великі “О”. За допомогою функції strcpy() скопіювати заданий рядок в рядок s2. Рядок s2 вивести на екран.

  5. Вивести на екран символи і їх код ASCII . Задані символи A, B, H, C, D.

  6. З клавіатури ввести символьний рядок. Надрукувати рядок, з якого вилучені символи *.Знайти довжину заданого рядка asddfghjk за допомогою однієї з функцій роботи з рядками. . Скопіювати 4 символів цього рядка в новий рядок. Кількість символів заданого рядка і новий рядок вивести на екран.

  7. Задати символьний рядок “qwertyuikjhgfdsaqwerty” за допомогою операторів присвоєння. Порахувати в ньому кількість літер “u” . Результат вивести на екран Скопіювати 10 символів цього рядка в новий рядок. Результат вивести на екран.

  8. З клавіатури ввести 2 рядки. Вивести на екран номер першого входження літери “t” 1-го рядка.. Порівняти перші 5 символів двох заданих рядків. за допомогою функції strncmp(). Результат порівняння вивести на екран.

  9. Задати символьний рядок “qwertyuikjhgfdsaqwerty” за допомогою оператора присвоєння. Поміняти в ньому всі малі літери “g” на великі “R” За допомогою функції strncpy() скопіювати 5 символів заданого рядка asdfghjkk в рядок а1. Рядок а1 вивести на екран.

  10. 3 клавіатури ввести символьний рядок, який містить символи k. Замінити символи k на 5.. Надрукувати результатуючий рядок Порівняти перші 5 символів заданого і одержаного рядків. за допомогою функції strncmp(). Результат порівняння вивести на екран

  11. З клавіатури ввести рядок ss1, кількість символів якого рівна 14. Утворити з нього новий рядок з інверсним (зворотнім) порядком символів. Надрукувати сформований інверсний рядок. За допомогою функції strcpy() скопіювати заданий рядок ss1 в рядок ss2. Рядки ss1 і ss2 вивести на екран

  12. . Задати символьний рядок “qwertyuikjhgfdsaqwerty” при описі. Порахувати в ньому кількість літер “f”. Результат вивести на екран Знайти довжину рядка за допомогою функції strlen(). Результат вивести на екран

  13. 3 клавіатури ввести рядок, кількість символів якого рівна 13. Поміняти місцями два перші символи. Надрукувати результатуючий рядок За допомогою функції strcpy() скопіювати заданий рядок asdfghjkk в рядок ss1. Рядок ss1 вивести на екран.

  14. З клавіатури ввести 2 рядки. Вивести на екран номер першого входження літери “t” 1-го рядка.. Порівняти перші 5 символів двох заданих рядків. за допомогою функції strncmp(). Результат порівняння вивести на екран.

  15. Задати символьний рядок “qwertyuikjhgfdsaqwerty” за допомогою оператора присвоєння. Поміняти в ньому всі малі літери “g” на великі “R” За допомогою функції strncpy() скопіювати 5 символів заданого рядка asdfghjkk в рядок а1. Рядок а1 вивести на екран.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]