Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
LAB_TO2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
2.62 Mб
Скачать

2 Варіанти індивідуальних завдань:

  1. Написати функцію, яка визначає кількість від’ємних елементів масиву цілих чисел. Параметрами функції є масив і його розмірність. Використовуючи написану функцію, обчислити і вивести на екран кількість від’ємних елементів масиву цілих чисел розмірністю 9. Елементи масиву задати при його описі.

  2. Написати функцію, яка знаходить суму додатних чисел масиву. Параметрами функції є масив і його розмірність. Використовуючи написану функцію, обчислити і вивести на екран суму додатних чисел масиву дійсних чисел (розмірність - 12 елементів). Елементи масиву задати при описі.

  3. Написати функцію, яка визначає кількість невід’ємних елементів масиву дійсних чисел. Параметрами функції є масив і його розмірність. Використовуючи написану функцію, обчислити і вивести на екран кількість від’ємних елементів масиву дійсних чисел розмірністю 19. Елементи масиву ввести з клавіатури.

  4. Написати функцію, яка визначає кількість додатних елементів масиву цілих чисел. Параметрами функції є масив і його розмірність. Використовуючи написану функцію, обчислити і вивести на екран кількість додатних елементів масиву цілих чисел розмірністю 13. Елементи масиву ввести з клавіатури.

  5. Написати функцію, яка визначає суму додатних елементів масиву цілих чисел. Параметрами функції є масив і його розмірність. Використовуючи написану функцію, обчислити і вивести на екран суму додатних елементів масиву цілих чисел розмірністю 10. Елементи масиву задати з клавіатури.

  6. Написати функцію, яка визначає кількість елементів масиву цілих чисел, більших від заданого числа. Використовуючи написану функцію, обчислити і вивести на екран кількість елементів масиву цілих чисел розмірністю 13, які більші від 24. Елементи масиву ввести з клавіатури

  7. Написати функцію, яка знаходить номер першого елементу масиву цілих чисел, більшого від заданого числа. Використовуючи написану функцію, обчислити і вивести на екран номер першого елементу масиву цілих чисел, більшого від 100. Масив розмірністю 12 задати при описі.

  8. Написати функцію, яка знаходить різницю першого і останнього елементів масиву дійсних чисел. Використовуючи написану функцію, обчислити і вивести на екран різницю першого і останнього елементів масиву дійсних чисел . Масив розмірністю 10 задати при описі.

  9. Написати функцію, яка знаходить суму другого і передостаннього елементів масиву цілих чисел. Використовуючи написану функцію, обчислити і вивести на екран суму другого і передостаннього елементів масиву цілих чисел. Масив розмірністю 8 задати при описі.

  10. Написати функцію, яка знаходить номер останнього елементу масиву дійсних чисел, більшого від заданого числа. Використовуючи написану функцію, обчислити номер останньго елементу масиву дійсних чисел, більшого від 10. Масив розмірністю 12 задати при описі.

  11. Написати функцію, яка обчислює добуток елементів масиву дійсних чисел. Використовуючи написану функцію, обчислити і вивести на екран добуток елементів масиву дійсних чисел розмірністю 3. Елементи масиву ввести з клавіатури.

  12. Написати функцію, яка обчислює суму елементів масиву цілих чисел, більших від заданого числа. Використовуючи написану функцію, обчислити і вивести на екран суму елементів масиву цілих чисел розмірністю 13, які більші від 24.

  13. Написати функцію, яка знаходить номер першого елементу масиву дійсних чисел, більшого від заданого числа. Використовуючи написану функцію, обчислити і вивести на екран номер першого елементу масиву дійсних чисел, який біл ьший від 10 і від 19. Масив розмірністю 13 задати при описі.

  14. Написати функцію, яка знаходить номер першого елементу масиву цілих чисел, меншого від заданого числа. Використовуючи написану функцію, обчислити і вивести на екран номер першого елементу масиву цілих чисел, який менший від 2 або від 9. Масив розмірністю 12 задати при описі.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]