Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
LAB_TO2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
2.62 Mб
Скачать

2 Варіанти індивідуальних завдань

  1. Задати 2 масиви розмірністю 3, елементами якого є дійсні і цілі числа. Шляхом введення їх з клавіатури. Використовуючи функції блочного вводу-виводу сформувати двійковий файл із елементів обох масивів і прочитати 4 значення з сформованого файлу в змінні, які вивести на екран. Передбачити повідомлення про помилки при відкритті і закритті файлу, а також при блочному вводі-виводі.

  2. Задати при описі 3 масиви розмірністю 2, елементами якого є дійсні, символьні і цілі числа. Використовуючи функції блочного вводу-виводу сформувати двійковий файл із елементів заданих масивів і прочитати 5 значень з сформованого файлу в змінні, які вивести на екран. Передбачити повідомлення про помилки при відкритті і закритті файлу, а також при блочному вводі-виводі.

  3. Задати 4 масиви розмірністю 2, елементами якого є дійсні, символьні, дійсні і цілі числа. Шляхом введення їх з клавіатури. Використовуючи функції блочного вводу-виводу сформувати двійковий файл із елементів обох масивів і прочитати 4 значення з сформованого файлу в змінні, які вивести на екран. Передбачити повідомлення про помилки при відкритті і закритті файлу, а також при блочному вводі-виводі

  4. Задати при описі 3 масиви розмірністю 4, елементами якого є дійсні, символьні, дійсні і цілі числа. Використовуючи функції блочного вводу-виводу сформувати двійковий файл із елементів заданих масивів і прочитати 4 значення з сформованого файлу в новий масив, який вивести на екран. Передбачити повідомлення про помилки при відкритті і закритті файлу, а також при блочному вводі-виводі.

  5. Задати масив розмірністю 10, елементами якого є дійсні числа. Шляхом введення їх з клавіатури. Використовуючи функції блочного вводу-виводу сформувати двійковий файл із елементів обох масивів і прочитати 4 значення з сформованого файлу в новий масив, які вивести на екран. Передбачити повідомлення про помилки при відкритті і закритті файлу, а також при блочному вводі-виводі.

  6. Задати при описі 4 масиви розмірністю 3, елементами якого є дійсні, символьні, дійсні і цілі числа. Використовуючи функції блочного вводу-виводу сформувати двійковий файл із елементів заданих масивів і прочитати 3 значення з сформованого файлу в новий масив, який вивести на екран. Передбачити повідомлення про помилки при відкритті файлу, і при блочному вводі-виводі.

  7. Задати 3 масиви розмірністю 5, елементами якого є символьні. Дійсні і цілі числа. Шляхом введення їх з клавіатури. Використовуючи функції блочного вводу-виводу сформувати двійковий файл із елементів обох масивів і прочитати 4 значення з сформованого файлу в новий масив, який вивести на екран. Передбачити повідомлення про помилки при відкритті файлу, а також при блочному вводі-виводі.

  8. Задати при описі 4 масиви розмірністю 4, елементами якого є дійсні, символьні, дійсні і цілі числа. Використовуючи функції блочного вводу-виводу сформувати двійковий файл із елементів заданих масивів і прочитати 4 значення з сформованого файлу в новий масив, який вивести на екран. Передбачити повідомлення про помилки при відкритті файлу і при блочному вводі-виводі

  9. Задати масив розмірністю 10, елементами якого є дійсні числа. Шляхом введення їх з клавіатури. Використовуючи функції блочного вводу-виводу сформувати двійковий файл із елементів обох масивів і прочитати 4 значення з сформованого файлу в новий масив, які вивести на екран. Передбачити повідомлення про помилки при відкритті і закритті файлу, а також при блочному вводі-виводі.

  10. Задати при описі 2 масиви розмірністю 7, елементами якого є дійсні і цілі числа. Використовуючи функції блочного вводу-виводу сформувати двійковий файл із елементів заданих масивів і прочитати 5 значень з сформованого файлу в змінні, які вивести на екран. Передбачити повідомлення про помилки при відкритті і закритті файлу, а також при блочному вводі-виводі.

  11. Задати 3 масиви розмірністю 3, елементами якого є дійсні і цілі числа. Шляхом введення їх з клавіатури. Використовуючи функції блочного вводу-виводу сформувати двійковий файл із елементів обох масивів і прочитати 6 значень з сформованого файлу в змінні, які вивести на екран. Передбачити повідомлення про помилки при відкритті і закритті файлу, а також при блочному вводі-виводі.

  12. Задати при описі 4 масиви розмірністю 2, елементами якого є дійсні, символьні і цілі числа. Використовуючи функції блочного вводу-виводу сформувати двійковий файл із елементів заданих масивів і прочитати 7 значень з сформованого файлу в змінні, які вивести на екран. Передбачити повідомлення про помилки при відкритті і закритті файлу, а також при блочному вводі-виводі.

  13. Задати 3 масиви розмірністю 2, елементами якого є дійсні, символьні, дійсні і цілі числа. Шляхом введення їх з клавіатури. Використовуючи функції блочного вводу-виводу сформувати двійковий файл із елементів обох масивів і прочитати 5 значень з сформованого файлу в змінні, які вивести на екран. Передбачити повідомлення про помилки при відкритті і закритті файлу, а також при блочному вводі-виводі

  14. Задати при описі 3 масиви розмірністю 3, елементами якого є дійсні, символьні, дійсні і цілі числа. Використовуючи функції блочного вводу-виводу сформувати двійковий файл із елементів заданих масивів і прочитати 6 значень з сформованого файлу в нові масиви, які вивести на екран. Передбачити повідомлення про помилки при відкритті файлу, а також при блочному вводі-виводі.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]