Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
prak_rob_met_nav_tekh_1.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
13.02.2016
Размер:
309.25 Кб
Скачать
  1. Переписати тему, мету і порядок виконання роботи.

  2. Записати назву, автора(ів) і вихідні дані посібників, підручників, методичних рекомендацій, журналів з профільного і професійного навчання учнів 8-11 класів та ПТУ, які є у Вашій домашній бібліотеці.

ПОРЯДОК ВИКОНАННЯ РОБОТИ.

  1. Ознайомитися зі вступом, розділами та параграфами відібраних посібників та підручників, записати їх автора (ів), назву, призначення, вихідні дані та анотацію. Порівнявши ці посібники з проаналізованими програмами профільного і професійного навчання для 8-9 і 10-11 класів виявити наступне:

а) співпадання та неспівпадання розділів, параграфів посібників та підручників зі змістом даних програм;

б) співпадання та неспівпадання послідовності розміщення розділів і параграфів в посібниках та підручниках з розділами та темами відповідних програм.

  1. Записати “Зміст” відібраних посібників та підручників і на основі їх аналізу дати зауваження і пропозиції щодо використання їх при плануванні і розробці занять з відповідного профілю трудового і професійного навчання.

  2. Відібрати наявні в бібліотеці коледжу та кабінеті методики трудового навчання підручники та навчальні посібники з профільного та професійного навчання для 8-11 класів з різних профілів і записати їх повні вихідні дані: автора (ів), назву, для кого призначені, місто видання, назву видавництва, рік видання.

  3. Проаналізувати зміст методичних посібників, рекомендацій, довідників і записати їх повні вихідні бібліографічні дані та анотації.

  4. Відповідно до проаналізованих програм профільного та професійного навчання для 8-9 і 10-11 класів вибрати з журналів “Трудове навчання ” та “Трудова підготовка в закладах освіти” п’ять статей і записати в робочий зошит їх автора (ів), назву, назву журналу, рік, номер і сторінки та анотації. Скласти на ці статті бібліографічні картки на аркушах креслярського паперу розміром 125 х 75 мм і здати їх викладачу.

0

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]