Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ХУУП ФУЕ МР 5 курс 2015-2016 / МР.Управлiння_державною_установою.doc
Скачиваний:
19
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
890.37 Кб
Скачать

8.4. Підсумковий семестровий контроль

Підсумковий семестровий контроль з навчальної дисципліни «Управління державною установою» проводиться у формі семестрового заліку за обсягом навчального матеріалу, визначеним робочою програмою, і в терміни, встановлені розкладом.

Студент вважається допущеним до семестрового контролю з навчальної дисципліни (семестрового заліку), якщо він виконав усі види робіт, передбачені робочою програмою цієї навчальної дисципліни.

Семестрова оцінка з навчальної дисципліни, підсумковий семестровий контроль з якої проводиться у формі заліку, обчислюється шляхом додавання набраних студентом балів з поточного, модульного та підсумкового семестрового контролю (табл.8.2) за накопичувальною шкалою з наступним переведенням отриманої суми балів у відповідну оцінку за шкалою ЄКТС згідно з табл. 8.1. (див. приклад табл.8.3).

Шкала обчислення балів, набраних студентом з поточного, модульного та підсумкового семестрового контролю у формі заліку

Таблиця 8.2

Семінарські заняття та самостійна робота

Модульний контроль

Підсумковий семестровий контроль (залік)

Сума балів

Поточний контроль

Змістовий модуль № 1

Змістовий модуль № 2

Т1

Т2

Т3

Т4

Т5

Т6

Т7

Т8

Т9

МК-1

МК-2

Максимум 60 балів за шкалою ЄКТС.

Коефіцієнт, на який множиться середньоарифметична оцінка за поточний контроль, становить 12 балів (60 : 5 = 12)

20

20

Максимум

40 балів

-

100

Результати складання семестрового заліку для студентів заочної форми навчання оцінюються за 5-бальною національною шкалою (позитивні оцінки – «відмінно», «добре», «задовільно», негативна - «незадовільно») та переводяться у 100-бальну накопичувальну шкалу та шкалу ЄКТС.

Таблиця 8.3

Приклад обчислення балів, набраних студентом з поточного, модульного та підсумкового семестрового контролю з навчальної дисципліни, підсумковий контроль з якої передбачений у формі заліку

Семестрова середня арифметична оцінка з семінарських занять та самостійної роботи обчислюється шляхом ділення суми кодів (5; 4; 3) отриманих студентом протягом семестру оцінок («відмінно», «добре», «задовільно») на цих заняттях з урахуванням перездач, на кількість отриманих позитивних оцінок.

Семінарські заняття та самостійна робота

Модульний контроль

Підсумковий семестровий контроль (залік)

Сума балів, оцінка

Поточний контроль

Змістовий модуль № 1

Змістовий модуль № 2

Т1

Т2

Т3

Т4

Т5-6

Т7

Т8

Т9

МК-1

МК-2

3

5

4

4

-

4

5

-

15

17

-

82

В, «4»

3+5+4+4+4+5

х

12

=

49,9 (50)

6

Студент вважається таким, що успішно засвоїв навчальну дисципліну, якщо він набрав не менше 60 балів за шкалою ЄКТС (отримав оцінку «задовільно» за національною шкалою) за результатами поточного, модульного і підсумкового семестрового контролю у формі заліку.

У разі набрання менше 60 (35 - 59) балів за результатами поточного, модульного та підсумкового семестрового контролю у формі заліку студент має можливість повторного складання заліку двічі: викладачу та комісії.

У разі набрання менше 35 (0 - 34) балів студент зобов‘язаний повторно вивчити дисципліну в наступному навчальному періоді.

Повторний підсумковий семестровий контроль (перескладання викладачу) у формі заліку проводиться в такій самій формі як і первинний.

При перескладанні заліку комісії кількість балів, набраних студентом за результатами поточного і модульного контролю, анулюється. Перескладання заліку комісії проводиться у письмовій формі. Питання заліку диференціюються за складністю з відповідною їй кількістю балів оцінювання і передбачають можливість набрання студентом за результатами перескладання форми підсумкового семестрового контролю комісії до 100 балів. Перескладання заліку комісії здійснюється в порядку, встановленому п.7.5.7.1. – 07.5.7.5. Положення про ЄКТС.

Семестрова оцінка виставляється у відомості обліку успішності, заліковій книжці студента та індивідуальному навчальному плані студента.