Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПРАКТИКУМ ФП_готов.doc
Скачиваний:
98
Добавлен:
29.04.2019
Размер:
3.19 Mб
Скачать

Задачі для самостійної роботи

Варіант 1. На основі фінансової звітності ПАТ «Єнакiєвський металургiйний завод» у додатку Е розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделями Альтмана. Зробити висновки.

Варіант 2. На основі фінансової звітності ПАТ «Єнакiєвський металургiйний завод» у додатку Е розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделями Спрінгейта та Конана-Гольдера. Зробити висновки.

Варіант 3. На основі фінансової звітності ПАТ «Єнакiєвський металургiйний завод» у додатку Е розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделлю Терещенка. Зробити висновки.

Варіант 4. На основі фінансової звітності ПАТ «Єнакiєвський металургiйний завод» у додатку Е розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделями Ліса та Таффлера. Зробити висновки.

Варіант 5. На основі фінансової звітності ПАТ «Київбудмаш» у додатку Ж розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделями Альтмана. Зробити висновки.

Варіант 6. На основі фінансової звітності ПАТ «Київбудмаш» у додатку Ж розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделями Спрінгейта та Конана-Гольдера. Зробити висновки.

Варіант 7. На основі фінансової звітності ПАТ «Київбудмаш» у додатку Ж розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделлю Терещенка. Зробити висновки.

Варіант 8. На основі фінансової звітності ПАТ «Київбудмаш» у додатку Ж розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделями Ліса та Таффлера. Зробити висновки.

Варіант 9. На основі фінансової звітності ТОВ «Ясінь» у додатку К розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделями Альтмана. Зробити висновки.

Варіант 10. На основі фінансової звітності ПАТ ТОВ «Ясінь» у додатку К розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделями Спрінгейта та Конана-Гольдера. Зробити висновки.

Варіант 11. На основі фінансової звітності ТОВ «Ясінь» у додатку К розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделлю Терещенка. Зробити висновки.

Варіант 12. На основі фінансової звітності ТОВ «Ясінь» у додатку К розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделями Ліса та Таффлера. Зробити висновки.

Варіант 13. На основі фінансової звітності ПАТ «МотоControl» у додатку Л розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделями Альтмана. Зробити висновки.

Варіант 14. На основі фінансової звітності ПАТ «МотоControl» у додатку Л розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделями Спрінгейта та Конана-Гольдера. Зробити висновки.

Варіант 15. На основі фінансової звітності ПАТ «МотоControl» у додатку Л розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделлю Терещенка. Зробити висновки.

Варіант 16. На основі фінансової звітності ПАТ «МотоControl» у додатку Л розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделями Ліса та Таффлера. Зробити висновки.

Варіант 17. На основі фінансової звітності ПАТ «НКМЗ» у додатку М розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделями Альтмана. Зробити висновки.

Варіант 18. На основі фінансової звітності ПАТ «НКМЗ» у додатку М розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделями Спрінгейта та Конана-Гольдера. Зробити висновки.

Варіант 19. На основі фінансової звітності ПАТ «НКМЗ» у додатку М розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделлю Терещенка. Зробити висновки.

Варіант 20. На основі фінансової звітності ПАТ «НКМЗ» у додатку М розрахувати ймовірність настання банкрутства за моделями Ліса та Таффлера. Зробити висновки.