Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Англійська мова Яремчук заочне І курс 2010.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
15.11.2019
Размер:
1.44 Mб
Скачать

Змістовий модуль 3. Лексичний мінімум

Тема 9. Лексика загальноекономічного характеру

Тема 11. Усне монологічне і діалогічне мовлення загальноекономічного характеру.

Оволодіння лексичним матеріалом тем оцінюється в діапазоні від 0 до 8 балів.

8 балів: студент правильно виконав 91-100% завдань.

7 балів: студент правильно виконав 81-90% завдань.

6 балів: студент правильно виконав 71-80% завдань.

5 балів: студент правильно виконав 61-70% завдань.

4 бали: студент правильно виконав 51-60% завдань.

3 бали: студент правильно виконав 41-50% завдань.

2 бали: студент правильно виконав 31-40% завдань.

1 бал: студент правильно виконав 21-30% завдань.

0 балів: студент виконав менше ніж 20% завдань.

Критерії оцінки індивідуальної роботи студентів

Модуль 2

Соціолінгвістичні та прагматичні компетенції

Змістовий модуль 6. Індивідуальні завдання

Тема 15. Написання особистого резюме

Резюме може оцінюватися в діапазоні від 0 до 5 балів, в залежності від повноти й обґрунтованості інформації та чіткості її викладення; дотримання структури; правильності побудови речень, наявності чи відсутності граматичних та орфографічних помилок.

Зараховуються тільки самостійно написані роботи!

5 балів: представлена особиста інформація є повною й обґрунтованою; викладена ясно та логічно; чітко витримана структура резюме; речення побудовані правильно, можуть бути допущені 1граматична та 2 орфографічні помилки.

4 бали: особиста інформація викладена достатньо повно (не менше 90% від можливої), ясно та логічно, але іноді бракує її обґрунтування; структура резюме витримана; але є порушення у побудові речень (не більше 2); допущено не більше 2 не грубих граматичних помилок та не більше 2 орфографічних помилок.

3 бали: особиста інформація викладена достатньо повно (не менше 90% від можливої), ясно та логічно, але іноді бракує її обґрунтування; структура резюме витримана; але є порушення у побудові речень (не більше 2); допущено не більше 2 не грубих граматичних помилок та не більше 3 орфографічних помилок.

2 бали: особиста інформація представлена не повністю (але не менше 75% від можливої), не завжди у логічній послідовності; структура резюме витримана; але є порушення у побудові речень (не більше 3); допущено не більше 3 не грубих граматичних помилок та не більше 4 орфографічних помилок.

1 бал: особиста інформація представлена поверхово (але не менше 50% від можливої) і досить хаотично; структура резюме не витримана; є порушення у побудові речень (але не більше 4); допущено не більше 4 граматичних та не більше 5 орфографічних помилок.

0 балів: особиста інформація представлена мінімально (менше 50% від можливої); або допущено багато граматичних (більше 5) та орфографічних (більше 6) помилок.

Тема 16. Написання листа – запита та листа – пропозиції.

Кожний написаний лист може оцінюватися в діапазоні від 0 до 5 балів, в залежності від повноти й обґрунтованості інформації, чіткості її викладення; дотримання структури ділового листа; правильності побудови речень, наявності чи відсутності граматичних та орфографічних помилок.

Зараховуються тільки самостійно написані роботи!

5 балів: представлена інформація є повною й обґрунтованою; викладена ясно та логічно; чітко витримана структура ділового листа; речення побудовані правильно, можуть бути допущені 1граматична та 2 орфографічні помилки.

4 бали: інформація викладена достатньо повно (не менше 90% від можливої), ясно та логічно, але іноді бракує її обґрунтування; структура ділового листа витримана; але є порушення у побудові речень (не більше 2); допущено не більше 2 не грубих граматичних помилок та не більше 3 орфографічних помилок.

3 бали: інформація викладена достатньо повно (не менше 75% від можливої), ясно та логічно, але іноді бракує її обґрунтування; структура ділового листа витримана; але є порушення у побудові речень (не більше 2); допущено не більше 3 не грубих граматичних помилок та не більше 3 орфографічних помилок.

2 бали: інформація представлена не повністю (але не менше 75% від можливої), не завжди у логічній послідовності; структура ділового листа витримана; але є порушення у побудові речень (не більше 3); допущено не більше 3 не грубих граматичних помилок та не більше 4 орфографічних помилок.

1 бал: інформація представлена поверхово (але не менше 50% від можливої) і досить хаотично; структура ділового листа порушена; досить багато порушень у побудові речень (але не більше 4); допущено не більше 4 граматичних та не більше 5 орфографічних помилок.

0 балів: інформація представлена мінімально (менше 50% від можливої); або допущено багато порушень у побудові речень (більше 4); багато граматичних (більше 4) та орфографічних (більше 5) помилок.