Добавил:
dipplus.com.ua Написание контрольных, курсовых, дипломных работ, выполнение задач, тестов, бизнес-планов Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Інвестування 072.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
19.07.2019
Размер:
762.37 Кб
Скачать

Шкала оцінювання виконання задач з розрахункової роботи

Розв’язок завдання

Оцінка (балів)

Студент вірно вирішив розрахункову задачу. При вирішенні задачі було наведено необхідні формули та теоретичні положення, зроблено аналітичний висновок.

3

Студент в цілому вірно вирішив задачу. Вірно представив необхідні розрахункові формули. Розрахунок містить незначні помилки, що в цілому не впливають на хід розв’язку і аналітичний висновок.

2

Студент частково вирішив задачу. Вірно представив необхідні формули, але допустив певні помилки під час розрахунку показників, що однак не значною мірою вплинуло на результат розв‘язку.

1

Студент не вирішив або невірно вирішив задачу – результат розрахунку (числове значення показників, розмірність показників, аналітичні висновки) є хибними.

0

Індивідуальне завдання у формі доповіді оцінюються за такою системою:

Оцінка

Критерії

10 балів

Студент бездоганно виконав завдання і належним чином його оформив. Інформацію добре ілюстровано теоретичними знаннями, фактичними даними та чинним законодавством.

5 балів

Завдання у цілому виконане, але мають місце окремі недоліки, зокрема, не повністю розкрито зміст завдання, інформація про статистичні дані та чинне законодавство є застарілою, є не повною.

0 балів

Завдання взагалі не виконано або мають місце суттєві недоліки: питання теоретично не висвітлено, відсутні фактичні дані та розгляд чинного законодавства.

Або роботу здано без дотримання відповідних строків.

Індивідуальне завдання у формі аналітичного огляду наукових публікацій оцінюються за такою системою:

Оцінка

Критерії

10 балів

Студент бездоганно виконав завдання і належним чином його оформив. Проаналізував 5 наукових статей за відповідною тематикою. Робота виконана в логічній послідовності, студентом виділено спільні думки авторів стосовно відповідної проблематики та визначено основні відмінності в поглядах науковців.

5 балів

Студент не досить ґрунтовно виконав роботу, відсутні елементи науково-дослідного характеру, є не відповідність стандартам оформлення.

0 балів

Завдання взагалі не виконано або мають місце суттєві недоліки: 3 статті не відповідають тематиці або не відповідають вимогам до статей, відсутність науково-дослідного характеру в роботі, не відповідність стандартам оформлення.

Або роботу здано без дотримання відповідних строків.

Індивідуальне завдання у формі перекладу літературних джерел іншомовного походження оцінюються за такою системою:

Оцінка

Критерії

10 балів

Студент бездоганно виконав завдання і належним чином його оформив. Обране джерело та обсяг перекладу відповідає вимогам, він виконаний якісно, застосована правильна термінологія.

5 балів

Студент не досить ґрунтовно виконав роботу, наявні елементи «штампового» перекладу, є не відповідність стандартам оформлення.

0 балів

Завдання взагалі не виконано або мають місце суттєві недоліки: тема не стосується курсу «Інвестування»; переклад здійснено не самостійно, шляхом дублювання професійного перекладу; текст оригіналу написаний не у науковому стилі; недотримані стандарти оформлення.

Або роботу здано без дотримання відповідних строків.

За власною ініціативою студент може приймати участь у наукових конференціях, семінарах, круглих столах, які є корисними в рамках вивчення дисципліни «Інвестування», а також олімпіаді з дисципліни, виконанні завдань в рамках дослідницьких проектів кафедри (факультету). За такі види роботи студент може отримати додаткові бали, але не більше 10 балів за семестр.