Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Skladannya_protsesualnih_akt_v_u_krim_nalnih_sp....doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
1.09 Mб
Скачать

Частина іі Основні кримінально-процесуальні акти Глава 1 Кримінально-процесуальні акти які складаються у досудових стадіях

1. Порушення кримінальної справи

Протокол усної заяви про злочин

м. Енськ

Дата (число, місяць, рік)

Складання протоколу розпочато о 10 год., закінчено о 10 год. 20 хв.

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу ільєнко А.Р., з дотриманням вимог статей 95, 97 КПК України, прийнявши в своєму робочому кабінеті усну заяву про злочин від громадянина Міркіна Анатолія Петровича, 1939 р. народження, який проживає в м. Енську, вул. Бульварна, 32, кв. 6, пред'явив на посвідчення своєї особи паспорт громадянина України - Уі-РУ № 547556, виданий ВВС Енського райвиконкому м. Енська.

А.П. Міркін - попереджений по ст. 177 КК України про кримінальну відповідальність за завідомо неправдивий донос.

 

(підпис заявника)

Міркін А.П. заявив:

Я - голова профкому Енського міськторгу. Скарбником в профкомі працює бухгалтер міськторгу Васіна Ольга Володимирівна.

В результаті ревізії, проведеної у нас в минулому місяці, виявлена велика нестача - близько (вказати суму). Гроші викрала Васіна О.В. шляхом підроблення мого підпису на документах.

Прошу розібратися в тому, що сталося, притягнути Васіну О.В. до відповідальності і зобов'язати її повернути в касу незаконно привласнені гроші.

Протокол мною прочитаний. Заява з моїх слів записана вірно, будь-яких зауважень не маю.

Заявник

(підпис)

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу

(підпис)

Протокол явки з повинною

м. Енськ Дата

Складання протоколу

розпочато о 17 год.,

закінчено о 17 год. 45 хв.

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу Ільєн-ко А.Р., відповідно до вимог ст. 96 КПК України склав протокол про те, цю сьогодні о 17 год. в мій службовий кабінет з'явилась громадянка, яка назвала себе Васіною Ольгою Володимирівною, 1951 р. народження, працює бухгалтером Енського міськторгу, проживає в м. Енську по вул. Садовій, 8, кв. З, пред'явила на посвідчення своєї особи паспорт громадянина України — ІІ-АМ № 320569, виданий ВВС Енського райвиконкому м. Енська.

Васіна О.В. заявила:

Я працюю в міськторзі бухгалтером і одночасно є скарбником. Збирала внески у профоргів і здавала в Енський районний відділ Ощадбанку, крім того, одержувала гроші по чековій книжці на громадські потреби. Сама я матеріально забезпечена погано. Останні три роки привласнювала суми із доручених мені грошей: неоприбутковувала чи недооприбутковувала їх. Іноді підробляла підпис голови профкому Міркіна Анатолія Петровича і отримувала гроші з відділу Ощадбанку для своїх потреб. Всього я взяла близько десяти тисяч карбованців. Гроші витрачала на повсякденні потреби, а також придбала імпортні меблі, хутрову шубу, путівку на санаторно-курортне лікування, в якому відчуваю гостру потребу. Нестачу виявили ревізори, але акта ревізії я ще не бачила.

Розповісти детально про мої неправильні дії я не можу, оскільки дуже хвилююсь за долю моєї неповнолітньої доньки. Готова нести будь-яку відповідальність. Намагатимусь відшкодувати збитки і далі жити чесно, сумлінно працюючи на благо нашого суспільства. Прошу врахувати моє щиросердне розкаяння, а також те, що я добровільно прийшла в прокуратуру. Я нікуди не збираюсь виїжджати, зобов'язуюсь за першим викликом з'явитися і дати відповіді на запитання, які будуть цікавити прокуратуру. Прошу не розлучати мене з донькою.

Протокол мною прочитаний, з моїх слів все записано правильно. Зауважень і доповнень не маю.

Той, хто з'явився з повинною (підпис)

Слідчий прокуратури м. Енська,

юрист 2-го класу (підпис)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]