Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Skladannya_protsesualnih_akt_v_u_krim_nalnih_sp....doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
1.09 Mб
Скачать

Довідка з вказівкою необхідних даних про особу розшукуваного

Щодо особи розшукуваного обвинуваченого Захарова Миколи Петровича є такі відомості: народився 20 грудня 196_ р. в м. Енську Енської області, закінчив 8 класів середньої школи № 40 м. Енська, 15 серпня 199_ р. був засуджений народним судом Енського р-ну м. Енська за ч. 2 ст. 206 КК України, звільнився з місця позбавлення волі після відбуття покарання в серпні 199_ р., неодружений, на військовому облікові перебуває в Енському міськвійськкоматі, паспорт громадянина СРСР УП 650753 одержав у вересні 198_р. в УВС м. Енська.

Зі слів очевидців, Захаров М.П. середнього зросту і статури, лоб низькій, підборіддя пряме, очі сірі, брови широкі, волосся на голові кучеряве, темнорусяве. На лівому боці грудей є татуїровка у вигляді дівчини з розпущеною косою, носить одяг переважно спортивного стилю, при собі має складаний ніж, цигарки "Столичні", хоча сам не палить.

Батьки Захарова М.П. померли. Його вітчим Марат Абдуршанов проживає десь у Криму.

Розшукуваний листувався з неповнолітньою Лисіною Галиною Федорівною, яка проживає в Караганді.

23 лютого 199_ р. в аеропорту м. Енська зареєстрований авіаквиток ВЖ № 716238 до м. Енська на прізвище Захарова Миколи Петровича, але на посадку в літак він не з'явився.

В кримінальній справі є фотографія Захарова М.П., докази обставин вчинення їм злочину й інші відомості, з якими працівники кримінального розшуку можуть ознайомитись безпосередньо у слідчого, котрий проводить розслідування злочинів, вчинених розшукуваним.

Слідчий прокуратури м. Енська,

юрист 2-го класу (підпис)

Дата

4. Допити, очна ставка, впізнання. Протокол допиту свідка

м. Енськ Дата

Допит розпочато о 9-й год.,

закінчено о 10-й год.

Слідчий прокуратури м.Енська, юрист 2-го класу Ільєнко А.Р. в своєму службовому кабінеті допитав свідка з додержанням вимог статей 85, 167, 170 КПК України.

Особа свідка встановлена за паспортом громадянина СРСР УІУ-РУ № 440557, виданим відділом внутрішніх справ Енського райвиконкому м. Енська 5 лютого 198_р.

1. Прізвище, ім'я, по батькові — Міркін Анатолій Петрович.

2. Рік народження — 193_.

3. Громадянство — громадянин Росії.

4. Національність — росіянин.

5. Освіта — вища юридична, закінчив Харківський юридичний інститут в 196_ р,

6. Місце роботи, посада — Енський міськторг, голова профкому.

7. Місце проживання - м. Енськ, вул. Енська, 32, кв. 6.

Міркіну А.П. повідомлено, що його викликали як свідка у справі Васіної О.В., обвинуваченої в розкраданні коштів. Міркін А.П., як свідок, попереджений про обов'язок розповісти все, що йому відомо у справі, а також про кримінальну відповідальність за ст. 178 КК України за відмову від дачі показань і за ст. 179 КК України за дачу завідомо неправдивих показань.

(підпис свідка)

На запитання, в яких стосунках він знаходиться з обвинуваченою Васіною О.В., свідок Міркін А.П. відповів; в нормальних, службових. На пропозицію дати показання про факти, які стосуються даної справи, свідок Міркін А.П.. попросив дозволу особисто викласти показання в письмовому вигляді в присутності слідчого.

Показання свідка Міркіна А.П.:

Я, Міркін Анатолій Петрович, знаю Васіну Ольгу з 198_р. по спільній роботі в міськторзі. Як скарбник профкому вона працювала, на перший погляд, сумлінно. Мені, як голові профкому, ніколи не скаржилась на недостачу грошей у касі. Про те, що у Васіної була запасна, незаконно одержана чекова книжка, я нічого не знав. Вона одержала ЇЇ в Залізничному районному відділенні Ощадбанку м. Енська без мого відома, підробивши в заяві до відділення Ощадбанку мій підпис. Про привласнення Васіною профспілкових внесків мені нічого не відомо.

На засіданні профкому скарбник Васіна звітувала про свою роботу приблизно раз на квартал, що відображено в протоколах. Ми їй довіряли. Перед виборами нового профкому ревізійна комісія перевірила роботу каси. Недостачі грошей не виявлено, а чому — не знаю. Мабуть, перевірка проводилась поверхово. Привласнення грошей виявили лише ревізори із об'єднаного профкому торгу. Акт ревізії ми направили в прокуратуру. Більше пояснити нічого не можу.

Написано мною власноручно (підпис).

Свідок.

Запитання. Що ви можете сказати стосовно особи обвинуваченої Васіної?

Відповідь. Наскільки мені відомо, з й" слів, вона з чоловіком не жила, хоча перебувала в зареєстрованому шлюбі. На роботі поводила себе скромно, виховувала дочку, яка займалась музикою. Васіна за собою стежила, носила дорогий одяг. В останній час вона носила норкову шапку і натуральну шубу. Дома у неї я ніколи не був. Близьких подруг на роботі Васіна не мала.

Запитання. Що вам відомо про крадіжку диплома про закінчення інституту, яку вчинила Васіна?

Відповідь. Про це мені нічого не відомо. Одного разу Васіна говорила: добре було б закінчити інститут.

Відповіді на запитання слідчого мною прочитані, з моїх слів записані вірно. Доповнень і зауважень не маю.

Свідок (підпис)

Слідчий прокуратури м. Енська,

юрист 2-го класу (підпис)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]