Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Skladannya_protsesualnih_akt_v_u_krim_nalnih_sp....doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
1.09 Mб
Скачать

5. Обшук, виїмка. Накладення арешту, прослуховування переговорів.

Проведення обшуку

санкціоную

Прокурор м. Енська,

радник юстиції

Перушко СЛ.. (підпис)

Постанова про проведення обшуку

м. Енськ Дата

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу Ільєнко А.Р., розглянувши матеріали кримінальної справи, порушеної за ознаками статей 86' і 172 КК України,

встановив:

Протягом 199_ — 199_ рр. скарбник профкому Енського міськторгу Васіна О.В. систематично привласнювала і колективні гроші шляхом посадового підлогу і неоприбуткування всіх сум, які надходили в касу профкому. Всього Васіна 0.В. викрала більше __крб.

Враховуючи, що є достатні підстави вважати, що в квартирі підозрюваної Васіної О.В. заховані речі, цінності і інші предмети і документи, які мають значення для встановлення істини у справі, керуючись ст. 177 КПК України,

постановив:

1. Провести обшук в квартирі громадянки Васіної О.В., яка проживає в м. Енську, вул. Широка, 99, кв. 51, для відшукання і вилучення вказаних предметів і документів, які мають відношення до справи.

Слідчий прокуратури м. Енська,

юрист 2-го класу (підпис)

Дана постанова мені пред'явлена 3 січня 199_ р.

Васіна О.В. (підпис)

Протокол обшуку

м. Енськ Дата

Обшук розпочато о 10-й год.,

закінчено о 12-й год. 20 хв.

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу Ільєнко А.Р.на підставі постанови від 3 січня 199_ р. про проведення обшуку, санкціонованого прокурором міста, в присутності понятих Скобко Зої Іванівни, яка проживає в м. Енську, вул. Широка, 98, кв. З, і БаркінаВалентина Федоровича, який проживає в м. Енську, вул. Широка, 99, кв. 49, а також обшукуваної ВасіноїОльги Володимирівни, яка займає квартиру № 51 в будинку № 99 по вул. Широкій м. Енська, з додержанням вимог статей 177, 181, 183, 186 і 189 КПК України провів обшук в названій квартирі Васіної О.В.

Перед обшуком слідчий пред'явив Васіній О.В. свою постанову від 3 січня 199_ р. про проведення обшуку, роз'яснив всім присутнім при обшуку їх право бути присутніми при всіх діях слідчого і робити зауваження щодо цих дій, які мають бути занесені до протоколу.

Перед початком обшуку слідчий запропонував обшукуваній Васіній О.В. видати вказані в постанові предмети і документи, які мають відношення до розкрадання коштів, на що вона заявила, що профспілкових грошей в квартирі немає, а касові документи завжди зберігались на роботі. Після цього слідчий приступив до обшуку, в результаті якого виявив:

1. В правій верхній шухляді письмового стола серед газет і журналів:

а) шкільний зошит в клітинку, на першому аркуші якого фіолетовим барвником написана заява в прокуратуру м. Енська, яка починається словами: "Я, Васіна О.В. вирішила написати в прокуратуру" і закінчується словами: "Я готова понести будь-яку кару";

б) аркуш із шкільного зошита в клітинку, заповнений в основному цифровими записами, виконаними фіолетовим барвником. Аркуш починається записом: "1980 179+146" і закінчується словами: "За чеком більше 1 тис.";

в) блокнот в твердій палітурці розміром 9х13,5 см, 50 аркушів. Папір світлий, нелінійований. Обкладинка коричневого кольору, на одній із її сторін відбиток золотистого кольору: "Делегатові профспілкової конференції". На перших трьох аркушах блокнота декілька записів, які починаються словами: "Вдовиченко Марія" і закінчуються записом: "Переговорити з Анатолієм Петровичем".

2. У спальній кімнаті на ліжку під подушкою знайдено поштовий конверт, загорнутий в рушник. В ньому виявлені грошові купюри — двадцять п'ять штук по сто карбованців з позначками: на першій купюрі "А 3 9865124", далі цифри зростають на кожній купюрі на одиницю, остання 25-а позначена "А 3 9865148".

Всі знайдені документи і гроші (дві тисячі п'ятсот крб.) слідчим пред'явлені понятим і обшукуваній Васіній О.В., а потім вилучені для приєднання до кримінальної справи.

Протокол слідчий прочитав вголос.

Все записано вірно. Ніяких зауважень і заяв не надійшло.

Слідчий прокуратури м. Енська,

юрист 2-го (підпис)

Особа, у якої проводився обшук (підпис)

Поняті (підпис)

(підпис)

Другий примірник даного протоколу вручений Васіній О.В., в квартирі якої проводився обшук

(підпис обшукуваної)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]