Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Skladannya_protsesualnih_akt_v_u_krim_nalnih_sp....doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
1.09 Mб
Скачать

Постанова про закриття справи в частині пред'явленого обвинувачення

м. Енськ Дата

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу Ільєнко А.Р., розглянувши матеріали кримінальної справи за обвинуваченням Васіної Ольги Володимирівни у вчиненні злочинів, передбачених статтями 86', 172, ч. З ст. 193 КК України,

встановив:

17 січня 199_ р. Васіній О.В. було пред'явлено обвинувачення в тому, що вона систематично розкрадала грошові кошти, вчинила посадовий підлог, а також викрала диплом у сусідки про закінчення економічного інституту.

Всього Васіній О.В. поставлено у вину розкрадання профспілкових коштів на суму (сума), в тому числі викрадення (сума), одержаних нею 14 грудня 199_ р. в Залізничному районному відділенні Ощадбанку в м. Енську за чеком № 74655.

Під час попереднього слідства цей епізод пред'явленого обвинувачення не підтвердився. Як видно із матеріалів справи, указану суму Васіна О.В. одержала напередодні проведення ревізії, і спочатку слідчими органами це було розцінено як приховування недостачі. Проте пізніше було установлено, що гроші в сумі (яку), які були призначені для придбання спортивного інвентаря, не були оприбутковані по касі тому, що сейф з документами профкому опечатали ревізори.

Таким чином, пред'явлене Васіній О.В. обвинувачення в частині привласнення (сума), отриманих нею за чеком № 74655, не підтвер-

дилося.

На підставі викладеного, і керуючись ч. 2 ст. 141 і п. 2 ст. 6 КПК України,

постановив:

Справу в частині обвинувачення Васіної Ольги Володимирівни в привласненні (сума), одержаних нею за чеком № 74655 14 грудня 199_ р., провадженням закрити за відсутністю за цим епізодом в діяннях Васіної О.В. складу злочину, про що їй повідомити.

Слідчий прокуратури м. Енська,

юрист 2-го класу (підпис)

Постанова мені оголошена 19 січня 199_ р.

Обвинувачена (підпис)

"Санкціоную"

Прокурор м. Енська

радник юстиції

(підпис) (Перушко СА.)

Дата

Постанова про усунення обвинуваченого з посади

м. Енськ Дата

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу Ільєнко А.Р., розглянувши матеріали кримінальної справи за обвинуваченням Васіної 1 172 і ч. З ст. 193 КК України,

встановив:

Васіна О.В., працюючи бухгалтером Енського міськторгу і одночасно будучи скарбником профкому цього торгу, зловживала своїм посадовим становищем, займалась посадовим підлогом, підроблювала фінансові документи, систематично привласнювала грошові кошти профспілкової організації. Всього вона викрала (сума). Крім того, вона викрала диплом у своєї сусідки по квартирі Зюзіної Г.Т. про закінчення економічного інституту.

Беручи до уваги, що притягнена як обвинувачена Васіна О.В., залишаючись на зазначених посадах і маючи доступ до бухгалтерських документів, може заважати розслідуванню злочинів, впливати на своїх співробітників, які є свідками у її справі, і цим самим перешкоджати встановленню істини у даній справі, керуючись ст. 147 КПК,

постановив:

1) Усунути обвинувачену Васіну Ольгу Володимирівну на час проведення попереднього слідства з посади бухгалтера Енського міськторгу і скарбника профспілкового комітету цього торгу.

2) Копію даної постанови направити директорові Енського міськторгу і в комітет профспілкової організації даного торгу для негайного виконання.

Відповідно до ст. 114 КПК України дана постанова обов'язкова для виконання.

Слідчий прокуратури м. Енська,

юрист 2-го класу (підпис)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]