Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Skladannya_protsesualnih_akt_v_u_krim_nalnih_sp....doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
1.09 Mб
Скачать

Ухвала про умовно-дострокове звільнення від покарання

м. Енськ Дата

Суддя Енського району м. Енська Матвєєва Н.К., головуючи в судовому засіданні і діючи від імені суду, при секретареві Тумановій Р.Г., за участю прокурора Енського району м. Енська Грибова В.Г., заступника начальника виправно-трудової колонії-поселення УВС м. Енська Вінни-кова П.П., засудженої Васіної О.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні клубу названої колонії спільне подання виправно-трудової колонії-поселення, в якій Васіна О.В. відбуває покарання, і спостережної комісії від (дата) про умовно-дострокове звільнення від покарання засудженої Васіної Ольги Володимирівни, яка народилась в 195_ р. в с. Лебеді Липівського району Енської області, заслухавши доповідь судді по суті спільного подання адміністрації колонії і спостережної комісії, суд

встановив:

12 квітня 199_ р. вироком судової колегії в кримінальних справах Енської області Васіна О.В. засуджена за статтями 86', 172 і ч. З ст. 193 КК України до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна і відбуванням покарання у виправно-трудовій колонії загального режиму за розкрадання в особливо великих розмірах, службовий підлог і викрадення важливого особистого документа.

"_"_____199_ р. Енським районним судом Васіна О.В. була переведена із колонії загального режиму до колонії-поселення.

Як в стадії попереднього розслідування, так і в суді Васіна О.В. визнала себе винною в пред'явленому обвинуваченні і розкаювалась у вчиненому.

Із спільного подання адміністрації колонії і спостережної комісії, а також доданої до нього довідки щодо засудженої Васіної О.В. вбачається, що вона, відбуваючи покарання,

довела своє виправлення зразковою поведінкою і сумлін-ним ставленням до праці: дисципліновано поводилася, брала активну участь у громадському житті колонії, старанно працювала, перевиконуючи норми виробітку, має три подяки, користується повагою в колективі засуджених. У доданому до подання клопотанні трудового колективу Енського міськторгу, де раніше працювала Васіна О.В., сказано, що дирекція торгу і його громадські організації

гарантують працевлаштування Васіній О.В. і у разі її умовно-дострокового звільнення беруть на себе обов'язок по спостереженню за нею і проведенню з нею виховної роботи.

З розглянутих матеріалів також вбачається, що Васіна О.В. фактично відбула більше 3/4 призначеного їй строку покарання.

Вислухавши представника колонії-поселення, де відбуває покарання Васіна О.В., який охарактеризував засуджену лише з позитивного боку і просив задовольнити подання, члена спостережної комісії, який підтримує клопотання адміністрації ВТК, а також засуджену Васіну О.В., яка просила звільнити її від подальшого відбування покарання, заслухавши висновок прокурора, який визнав за необхідне задовольнити подання, суд вважає, що подання є законним, обгрунтованим і підлягає задоволенню.

На підставі викладеного і беручи до уваги, що засуджена Васіна О.В. відбула передбачену законом частину покарання, зразковою поведінкою і чесним ставленням до праці довела своє виправлення і може бути умовно-достроково звільнена від відбування частини покарання, що залишилась, керуючись статтями 407, 411 КПК України, суд

ухвалив:

спільне подання адміністрації виправно-трудової колонії-поселення і спостережної комісії від (дата) задовольнити.

Васіну Ольгу Володимирівну умовно-достроково звільнити від відбування частини покарання позбавлення волі, що залишилась і становить 2 роки чотири місяці і двадцять днів.

Погодитись з клопотанням трудового колективу Енського міськторгу і покласти на нього обов'язок по нагляду за умовно-достроково звільненою Васіною О.В. протягом не-відбутої частини призначеного судом строку покарання і проведенню з нею виховної роботи.

Копію даної постанови для виконання направити в колонію-поселення, де відбуває покарання засуджена, в Енський міськторг та в суд, який постановив вирок, для приєднання до кримінальної справи.

Дана ухавла оскарженню не підлягає, але може бути опротестована прокурором.

Суддя, який діє від імені суду

(підпис)

 

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]