Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Skladannya_protsesualnih_akt_v_u_krim_nalnih_sp....doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
1.09 Mб
Скачать

Протокол про обставини злочину, передбаченого ч. 1 ст. 81 кк України

м. Енськ Дата

Оперуповноважений ВКР Енського РВВС м. Енська Дов-галь С.Н. відповідно до ст. 426 КПК України склав даний протокол про те, що вантажник матеріального складу Енського міськторгу Боєв Михайло Іванович 10 січня 199 р.. маючи доступ до матеріальних цінностей, скористався цим і у відсутності кладовщика Кугая А.С. з метою розкрадання зняв з меблевого гарнітуру "Міраж", Описаного у кримінальній справі Васіної О.В., дзеркало розміром 1088 х 477 мм вартістю (сума не може перевищувати ста мінімальних розмірів зарплати). О 16 годині 30 хвилин 10 січня 199_ р. Боєв М.І. був затриманий на прохідній охоронником Зуєвим А.Я. Дзеркало було вилучене, оглянуте і повернене на склад.

Обставини злочину, вчиненого Боєвим М.І., крім його власних свідчень, підтверджуються також поясненнями охоронника Зуєва А.Я., кладовщика Кугая А.С., актом вилучення Зуєвим А.Я. в присутності двох понятих — Яншина Р.С. і Котова Т.Г. Всі документи приєднані до протоколу.

Особа правопорушника встановлена за паспортом громадянина України, виданого на ім'я Боєва Михайла Івановича, іншими документами, з яких видно, що Боєв М.І., 1940 р. народження, уродженець м. Тамбова, українець, освіта — 8 класів середньої школи, неодружений, проживає в м. Енську, вул. Пряма, 10, кв. 18. Із довідки УВС м. Енська видно, що Боєв М.І. раніше, ЗО грудня 199_ р. був засуджений судом Енського району м. Енська за ч. 2 ст. 206 КК України до двох років позбавлення волі з відбуванням покарання у ВТК загального режиму, звільнений з місць позбавлення волі після відбуття строку покарання. В характеристиці з місця роботи зазначено, що Боєв М.Ї. з дорученими завданнями справлявся, але за наявності постійного контролю. Він запізнювався на роботу, вчиняв дрібні крадіжки, іноді вживав спиртні напої на робочому місці, за що йому оголосили догану.

Рішенням товариського суду 21 січня 199_ р. за викрадення із складу пляшки "Український бальзам" вартістю (сума) Боєв М.Ї. був оштрафований на (сума), а в грудні 199_ р. профком суворо попередив його за спробу винести із складу жіночі туфлі вартістю (сума).

Викрадення Боєвим М.І. дзеркала кваліфікується за ч. 1 ст. 81 КК України з урахуванням Вартості вкраденого.

Від правопорушника відібрано зобов'язання з'являтися за викликом органів дізнання і суду, повідомляти про зміну свого місця проживання.

Даний протокол разом з матеріалами, приєднаними до нього, відповідно до ст. 426 КПК України з санкції прокурора підлягає направленню до суду Енського району м. Енська для розгляду по суті.

Оперуповноважений ВКР Енського РВВС лейтенант міліції

(підпис)

 

До протоколу додаються: пояснення правопорушника Боєва М.І., очевидців Кугая А.С. і Зуєва А.Я., акт вилучення вкраденого дзеркала, протокол його огляду, рішення товариського суду, витяг із протоколу засідання профкому, довідка про судимість, характеристика з місця роботи.

Речовий доказ (дзеркало) знаходиться на складі Енського торгу.

Список осіб, яких треба викликати до суду,

Правопорушник:

Боєв Михайло Іванович, проживає в м. Енську, вул. Пряма, 10, кв. 18.

Очевидці:

Кугай Олександр Сидорович, проживає в м. Енську, вул. Садова, 3, кв. 15.

Зуєв Олексій Якович, проживає в м. Енську, вул. Кільцева, 8, кв. 12.

Оперуповноважений ВКР Енського РВВС, лейтенант міліції

(підпис)

Всі матеріали (на 17 аркушах) були пред'явлені правопорушникові Боєву М.І., який ознайомився з ними і заявив, що ніяких зауважень не має.

З матеріалами ознайомився, протокол мною прочитаний, Зауважень не маю.

Правопорушник

(підпис)

Дата

 

Оперуповноважений ВКР Енського РВВС, лейтенант міліції

(підпис)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]