Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Skladannya_protsesualnih_akt_v_u_krim_nalnih_sp....doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
1.09 Mб
Скачать

Постанова про проведення виїмки

м. Енськ Дата

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу ІльєнкоА.Р., розглянувши матеріали кримінальної справи, порушеної за ознаками статей 86' і 172 КК України, встановив:

Васіна О.В., будучи скарбником профкому Енського міськторгу, систематично протягом 199_—199_ рр. привласнювала колективні гроші шляхом підлогу документів і неоприбуткування всіх грошових сум. 2 вересня 199_р. Васіна О.В. склала заяву до Залізничного районного відділення Ощадбанку м. Енська для одержання нової чекової книжки, підробивши підпис голови профкому Міркіна А.П. Одержавши по підробленій заяві чекову книжку, Васіна О.В. незаконно користувалась нею для привласнення грошей.

Беручи до уваги, що вказана підроблена заява, яка знаходиться в Залізничному райвідділі Ощадбанку м. Енська, має значення для справи, керуючись ст. 178 КПК України, постановив:

Провести виїмку заяви профкому Енського міськторгу від 2 вересня 199_ р. на одержання чекової книжки із справ Залізничного районного відділення Ощадбанку м. Енська.

Слідчий прокуратури м. Енська,

юрист 2-го класу (підпис)

Дана постанова мені пред'явлена 4 січня 199_ р.

(підпис представника відділення Ощадбанку)

Протокол виїмки

м. Енськ Дата

Виїмка

розпочата о 10-й год.,

закінчена о 10-й год. 45 хв.

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу Ільєнко А.Р. на підставі своєї постанови від 4 січня 199_р. про проведення виїмки, в присутності понятих Симонова Івана Андрійовича, який проживає в м. Енську, вул. Кільцева, 93, кв. 51, і Шведова Петра Івановича, який проживає в м. Енську, вул. Леніна, 17, кв. 1, з участю управляючої Залізничним районним відділенням Ощадбанку м. Енська Петрової Ірини Яківни, з додержанням вимог статей 178, 181, 183, 186, 188 КПК України провів виїмку заяви про видачу чекової книжки профкому Енського міськторгу. Перед виїмкою слідчий пред'явив постанову від 4 січня 199_р. представниці районного відділення Ощадбанку — його управляючій Петровій І.Я., потім роз'яснив всім присутнім при, виїмці їх право бути присутніми при всіх діях слідчого і робити заяви щодо цих дій з занесенням в протокол.

Управляючій відділенням Ощадбанку Петровій І.Я. запропоновано видати вказану в постанові заяву, за якою була видана чекова книжка профкому Енського міськторгу. Управляюча відділенням Ощадбанку пред'явила справу № 16, в якій на с. 7 була підшита заява профкому Енського міськторгу з проханням видати чекову книжку. Вказана заява датована 2 вересня 199_ р., виконана на друкарській машинці, на стандартному аркуші білого паперу, в лівому верхньому кутку якого чорнилом чорного кольору зроблена позначка "Вх. № 6.5.09.88 р."

Дана заява була пред'явлена понятим і вилучена слідчим для приєднання до кримінальної справи по обвинуваченню Васіної О.В.

Протокол слідчим прочитаний вголос. Все записано вірно. Ніяких заяв і зауважень від учасників виїмки не надійшло.

Слідчий прокуратури м. Енська,

юрист 2-го класу (підпис)

Представниця відділення Ощадбанку (підпис)

Поняті (підпис)

(підпис)

Другий примірник протоколу вручений представниці Залізничного районного відділення Ощадбанку м. Енська — його управляючій Петровій І.Я.

(підпис представниці)

Накладення арешту на

поштово-телеграфну

кореспонденцію, що надходить

на ім'я Васіної Ольги Володимирівни,

і виїмку її в поштово-

телеграфних закладах санкціоную

Прокурор м. Енська, радник юстиції

Перушко С.А. (підпис)

Дата

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]