Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Olifirov_O.V.,_Gaydar_O.V.Upravlinski_inform._s...doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
4.33 Mб
Скачать

2. Створення структури аудиторської фірми

2.1 Для створення структури фірми необхідно на вкладці «С чего начать» натиснути на кнопку "Создание структуры аудиторской фирмы".

Натиснути на кнопку " Создание структуры аудиторской фирмы ".

Примітка: якщо відсутня вкладка « С чего начать » необхідно на панелі Меню вибрати Справка - « С чего начать »

    1. У вкладці «Структура компании» необхідно створити новий підрозділ за назвою «Аудит плюс» для аудиторської фірми «Современные технологии аудита». У лівій частині вікна натиснути на кнопку Добавить - Подразделение

    2. У вікні, що з'явилося, Отдел (подразделение) у рядках Краткое наименование і Полное наименование вписати Аудит плюс. Необхідно переглянути, щоб новий створений підрозділ підкорявся головній фірмі «Современные технологии аудита».

    3. Для внесення співробітників аудиторської фірми необхідно встановить курсор мишки на підрозділі «Аудит плюс» і перейти в праву частину вікна для додавання співробітників.

    4. Натиснути на кнопку Добавить сотрудников і у вікні, що з'явилося, заповнити картки нових співробітників після чого зберегти дані, натиснувши на к. ОК

Данні про співробітників:

  • Антонов Михайло Володимирович, посада - Провідний аудитор, табельний номер 4, категорія - Аудитор вищої категорії;

  • Кузнєцова Алла Іванівна, посада - Аудитор, табельний номер 5, категорія - Аудитор першої категорії;

  • Малишко Наталя Вікторівна, посада - Асистент аудитора, табельний номер 6, категорія - Асистент аудитора першої категорії

3. Внесення інформації за клієнтами

Програма IT Audit: Аудитор надає можливість систематизувати інформацію за клієнтами аудиторської фірми. У програмі зберігається інформація про реквізити клієнта; фактичній і юридичній адреси; контактних особах; переговорах із клієнтом; укладених договорах.

3 .1 Для внесення інформації про клієнтів необхідно перейти на вкладку «С чего начать» натиснути на кнопку «Внесение клиентов аудиторской фирмы».

Примітка: при роботі із програмою IT Audit - IT Audit Аудитор Демо у нас обмежені можливості (більше трьох клієнтів додати не можна). Тому, щоб додати до Справочника клієнта нового клієнта необхідно знищити існуючий запис (наприклад, фірму «Строительные технологии»).

3.2 У правій частині форми « Справочник клиентов» у розділі « Краткое наименование клиента» вибрати рядок із записом фірми « Строительные технологии» і натиснути на кнопку Удалить запись .

3.3. Створити нового клієнта ООО «Геркулес». У правій частині форми «Справочник клиентов» у розділі «Краткое наименование клиента » на панелі управління рядками натиснути на кнопку Добавить запись .

3.4. У нижній частині форми « Справочник клиентов» на вкладці «Главная» внести інформацію за клієнтом. В обов'язковому порядку необхідно внести скорочене і повне найменування клієнта.

Дані про клієнта:

ОПФС : ООО

Статус: Действующий

Краткое: Геркулес

Полное: Общество с ограниченной ответственностью "Геркулес"

ИНН: 789456123

Место нахождения и почтовый адрес: 83120, г. Донецк, ул. Артема, д.25, офис

3.5. Для створення нового запису того банку, у якому обслуговується фірма «Геркулес», необхідно вибрати на панелі Меню –Справочники– Общие справочники – Банки. Відкриється Справочник Банки, де натиснути на кнопку Добавить запись і внести данні:

БИК: 123456789

Наименование: КБ «Кредитпромбанк»

Корреспондирующий счет: 26001445819

Город: Донецк

Натиснути на кнопку Принять

3.6. Закрити Справочник «Банки»

3.7. У формі «Справочник клиентов » натиснути на кнопку «Расчетные счета» і внести інформацію про Банківські реквізити, натиснувши на кнопку Добавить запись , у рядку БИК зі списку, що випадає, вибрати запис по КБ «Кредитпромбанк». Нажати на кнопку Прийняти

3.8. У нижній частині форми «Справочник клиентов » перейти на вкладку «Контактные лица». Натиснути на кнопку Добавить запись , внести данні про особу:

Ф.И.О: Поздняков Сергей Михайлович

Должность: Директор

Телефон: 311-01-02

Код города: 812

Телефон: 311-01-02

3.9. У нижній частині форми «Справочник клиентов» перейти на вкладку «Контакты». Натиснути на кнопку Добавить запись , внести данні:

Дата: 10.10.07, время: 9:00

Способ контакта: встреча в офисе

Текущий контакт: сотрудник - Антонов М.В., контактное лицо –

Поздняков С.М.

Краткое содержание контакта: согласование условий договора