Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
практикум ІПЗ-2013-14.doc
Скачиваний:
108
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
20.75 Mб
Скачать

Можливості та переваги PowerPoint 2010

Microsoft PowerPoint 2010 надає широкі можливості створення і проведення динамічних презентацій. За допомогою нових звукових та візуальних функцій можна представити глядачам ясну і ефектну картину, яку настільки ж легко створити, наскільки цікаво дивитися.

Крім того, у програмі PowerPoint 2010 можна працювати над презентаціями разом з іншими користувачами, а також публікувати презентації в Інтернеті і звертатися до них практично з будь-якого місця через браузер або із смартфона.

Презентації, що виходять за рамки звичного

Нові і поліпшені засоби PowerPoint 2010 дозволяють зробити презентації більш ефектними.

Впроваджуйте і редагуйте відео безпосередньо в PowerPoint 2010. Тепер можна додавати ефекти зникання і форматування, робити закладки на сцени і виконувати монтаж відео, щоб домогтися професійної якості мультимедійного вмісту. Так як запроваджене відео стає частиною презентації PowerPoint, при наданні до неї доступу іншим користувачам не потрібно турбуватися про додаткові файлах.

Використовуйте нові та вдосконалені засоби редагування малюнків, в тому числі різноманітні художні ефекти і розширені засоби корекції, установки кольору й обрізки, щоб домогтися найкращого виду кожного зображення у презентації.

Додавайте динамічні об'ємні ефекти зміни слайдів і реалістичні ефекти анімації/

Щоб спростити загальний доступ до презентації та поліпшити її відтворення, зменшіть розмір її файлу, стиснувши відео та звук. Стиснення елементів мультимедіа - лише одна з безлічі функцій, доступних у новому поданні Microsoft Office Backstage ™. Воно замінило традиційне меню "Файл" у всіх продуктах Office 2010, а в додатку PowerPoint дозволяє здійснювати централізоване управління презентаціями.

Вдосконалену стрічку можна легко налаштувати таким чином, щоб усі необхідні команди були під рукою. Можна створювати власні і навіть налаштовувати вбудовані вкладки. Додаток PowerPoint 2010 надає повний контроль над інтерфейсом.

Успішна спільна робота

Якщо вам, як і багатьом, доводиться працювати над презентаціями та проектами спільно з іншими людьми, PowerPoint 2010 - ідеальний засіб.

Проводьте широкомовні покази слайдів у віддаленому режимі навіть для тих користувачів, у яких немає програми PowerPoint 2. Записуйте презентації на відео із збереженням переходів, анімації, закадрового тексту та інтервалів між слайдами. Після завершення мовлення подібні записи можна надати практично будь-якому користувачеві .

Виконання завдання

  1. Презентація повинна складатися як мінімум з 10 слайдів.

  2. Кожен слайд повинен мати графічне оформлення.

  3. Зміна слайдів – або автоматична (через визначений проміжок часу, – рекомендовано 3-5 с), або за допомогою керуючих кнопок. Можливе використання адресованого переходу на різні слайди (можливість вибору напрямку переходу).

  4. Поява інформації на слайдах – автоматична з різними ефектами анімації.

  5. Обов'язкова наявність таблиць (формул), рисунків (фото, схем, діаграм, графіків, тощо).

  6. Перший слайд – назва презентації, група, прізвище та ініціали виконавця.

  7. Останній слайд – список використаних джерел (література, електронні ресурси, тощо).

  8. Використання аудіо-файлів (тим більше відео) – за бажанням студента – це суттєвий плюс при оцінюванні якості презентації.

  9. Презентація представляється для оцінювання лише в електронному вигляді.