Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
оригінал ВП.docx
Скачиваний:
91
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
249.37 Кб
Скачать

30.2 Схеми для розрахунку, порядок розрахунків та розрахункові формули для брусків(цвяхів).

Бруски до підлоги вагона можуть кріпитися цвяхами, прогоничами (болтами) та ін. Кількість цвяхів (болтів) для кріплення бруска визначається за формулами:

вздовж вагона

поперек вагона

де , - кількість упірних чи розпірних брусків, що працюють одночасно в одному напрямку;

  • допустиме навантаження на один цвях (визначається за ТУ).

30.3. Застосування транспортної логістики в організації залізничних перевезень вантажів.

Логістика – це процес ефективного планування, організації і управління потоком сировини і готової продукції від пункту походження вантажу до пункту споживання з їх найменшими запасами і достатньою інформацією з метою пристосування цього потоку до вимог споживача. Тобто логістика – наука, яка дозволяє прискорити ланку «Гроші – Товар – Гроші». Транспортна логістика – це чітка організація доставки вантажу «точно в строк», використовуючи технологію перевезення вантажу «від дверей до дверей», з вибором раціонального виду транспорту і маршрутів транспортування, способів перевантаження та накопичення вантажів у складських умовах, визначення економічно вигідних тарифних умов та з використанням сучасних систем інформації. Об’єктом вивчення логістики є матеріальні і відповідні їм інформаційні та фінансові потоки, які охоплюють закупівлю сировини і матеріалів, їхнє транспортування, складування та зберігання і збут готової продукції.

30.4 Документ (розділ) про облік виконання плану перевезень вантажів. Зміст розділу.

СТАТУТ  залізниць України 

III. Планування та організація перевезення вантажів

Ці Правила визначають порядок планування перевезень вантажів залізницями в усіх видах сполучень, а також обліку виконання планів.

Перевезення вантажів залізницями здійснюються на підставі договорів про організацію перевезень за місячними планами, за пред'явленням, за окремими замовленнями відправників (вантажовласників або за їх дорученням - експедиторських організацій).

У разі систематичного здійснення перевезень вантажів між залізницею та відправником укладається договір про організацію перевезень вантажів Одноразове перевезення може здійснюватися також за окремим замовленням без укладення договору на умовах, погоджених залізницею і відправником.. Передача замовлень на перевезення вантажовідправниками та їх узгодження залізницею здійснюється через автоматизовану систему "МЕСПЛАН