Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Посібник Волобуєва I курс ИСПРАВЛЕН!.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
10.11.2018
Размер:
1.25 Mб
Скачать

Індивідуальна робота студентів

Індивідуальна робота студентів спрямована насамперед на розвиток творчих здібностей останніх, підготовку талановитої молоді до участі в проектах, наукових конференціях тощо.

Змістовий модуль 6. Індивідуальні завдання

Тема 15. Написання особистого резюме.

Резюме може оцінюватися в діапазоні від 0 до 5 балів, в залежності від повноти й обґрунтованості інформації та чіткості її викладення; дотримання структури; правильності побудови речень, наявності чи відсутності граматичних та орфографічних помилок.

Зараховуються тільки самостійно написані роботи!

Критерії оцінювання резюме:

5,0 бала: представлена особиста інформація є повною й обґрунтованою; викладена ясно та логічно; чітко витримана структура резюме; речення побудовані правильно, можуть бути допущені 1граматична та 2 орфографічні помилки.

4,0 бали: особиста інформація викладена достатньо повно (не менше 90% від можливої), ясно та логічно, але іноді бракує її обґрунтування; структура резюме витримана; але є порушення у побудові речень (не більше 2); допущено не більше 2 не грубих граматичних помилок та не більше 3 орфографічних помилок.

3,0 бали: особиста інформація представлена не повністю (але не менше 80% від можливої), не завжди у логічній послідовності; структура резюме витримана; але є порушення у побудові речень (не більше 3); допущено не більше 3 не грубих граматичних помилок та не більше 4 орфографічних помилок.

2,0 бали: особиста інформація представлена не повністю (але не менше 60% від можливої), не завжди у логічній послідовності; структура резюме витримана; але є порушення у побудові речень (не більше 4); допущено не більше 3 не грубих граматичних помилок та не більше 5 орфографічних помилок.

1 бал: особиста інформація представлена поверхово (але не менше 50% від можливої) і досить хаотично; структура резюме не витримана; є порушення у побудові речень (але не більше 5); допущено не більше 4 граматичних та не більше 6 орфографічних помилок.

0 балів: особиста інформація представлена мінімально (менше 50% від можливої); або допущено багато граматичних (більше 5) та орфографічних (більше 6) помилок.

Тема 16 Написання листа-запита та листа-пропозиції.

Критерії оцінювання ділового листа:

5 балів: структура листа повністю витримана; представлена інформація є повною й обґрунтованою, викладена ясно та логічно; речення побудовані правильно, можуть бути допущені 1граматична та 1 орфографічна помилки.

4 бали: структура листа повністю витримана; інформація викладена достатньо повно (не менше 80% від можливої), ясно та логічно, але іноді бракує її обґрунтування; може бути одне порушення у побудові речень; допущено не більше 2 не грубих граматичних помилок та не більше 2 орфографічних помилок.

3 бали: структура листа витримана; інформація представлена не повністю (але не менше 60% від можливої), не завжди у логічній послідовності; є порушення у побудові речень (не більше 2); допущено не більше 3 не грубих граматичних помилок та не більше 3 орфографічних помилок.

2 бали: структура листа незначно порушена; інформація представлена поверхово (але не менше 40% від можливої) і досить хаотично; є порушення у побудові речень (не більше 3); допущено не більше 4 граматичних та не більше 4 орфографічних помилок.

1 бал: структура листа суттєво порушена; інформація представлена поверхово (але не менше 25% від можливої) і хаотично; досить багато порушень у побудові речень (але не більше 4); допущено не більше 5 граматичних та не більше 5 орфографічних помилок.

0 балів: структура листа суттєво порушена; інформація представлена мінімально (менше 25% від можливої); або допущено багато порушень у побудові речень (більше 4); багато граматичних (більше 5) та орфографічних (більше 5) помилок.