Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЛЕКЦІЇ СИСТЕМИ.doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
24.11.2018
Размер:
3.64 Mб
Скачать

§ 17. Кадастрові роботи

(1) Під час проведення кадастрових робіт, межі кадастрової одиниці повинні бути прив'язані до контрольних точок національної або місцевої геодезичної мережі. Якщо таких контрольних точок геодезичної мережі ще не існує, місцезнаходження к мінімум двох межових точок повинні бути прив'язані до стаціонарних об'єктів таким чином, щоби місцерозташування всіх граничних точок могло бути відновлено.

(2) Кадастрові роботи повинні проводитися та контролюватися відповідно до процедури, встановленої Урядом Республіки.

§ 18. Визначення цільового призначення кадастрової одиниці

(1) Під час реєстрації кадастрової одиниці кадастровий реєстратор визначає цільове призначення та дозволені види землекористування.

(2) Цільове призначення кадастрової одиниці визначається шляхом співставлення з комплексним планом в районах низької щільності меж, та з детальним або комплексним планом в районах високої щільності меж, зазначених в Законі про Планування та Забудову, або, у випадку відсутності комплексного плану для району з низькою щільністю меж – шляхом співставлення з корекційним у відповідності з Законом про Земельне коректування.

(3) Види цільового призначення та підстави їх визначення встановлюються Урядом Республіки.

§ 19. Зміна цільового призначення кадастрової одиниці

(1) Цільове призначення кадастрової одиниці може бути змінено у відповідності з Законом про Планування та Будівництво.

(2) Виконавчі органи місцевих урядів зобов'язані інформувати кадастрового реєстратора про зміну цільового призначення кадастрової одиниці або її частини в письмовій формі протягом одного місяця.

§ 19-1. Встановлення обмежень на використання кадастрової одиниці

(1) Встановленням обмежень на використання кадастрової одиниці (в подальшому обмежень), є визначення місця розташування об'єктів, які є підставою для обмежень та заборон, та внесення таких об'єктів в кадастр. Для того, щоб встановити обмеження та/або заборони, власник об'єкта, яке є підставою для обмежень та заборон, має замовити кадастрові роботи, які повинні бути виконані у відповідності до процедури, встановленої Урядом Республіки.

(2) Якщо об'єкт, який є підставою для обмежень і заборон, лише створюється, або якщо місце розташування об'єкта, що призводить до обмежень і заборон, яке вже зареєстроване в кадастрі, змінюється, власник такого об'єкта діє в порядку, передбаченому підпінктом (1) цього розділу, протягом трьох місяців з часу створення об'єкту або зміни його місцерозташування.

Глава 3-1

Відповідальність

§ 19-2. Порушення вимог щодо використання земель

(1) Порушення вимог щодо використання земель карається штрафом в розмірі до 100 штрафних одиниць.

(2) Те ж діяння, вчинене юридичною особою, карається штрафом в розмірі до 30 000 крон.

(3) Положення Загальної частини Кримінального Кодексу та Процесуального Кодексу про Дрібні Правопорушення застосовуються до адміністративних правопорушень, зазначених в цьому розділі.

(4) Позасудовий розгляд проступків, передбачених в цьому розділі, здійснюється:

1) Земельною Радою;

2) Міністерством сільського господарства.