Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Процесуальна документація. Важлива книга.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
02.09.2019
Размер:
4.09 Mб
Скачать

Встановив:

18 січня 2006 p., приблизно о 23-й годині, Петров К. П. у під'їзді будинку № 15 по вул. Трак­торній у м. Києві відкрито заволодів коштовностями та грошима гр. Крученої Н. В., які після вчинення злочинних дій він може зберігати за місцем свогї роботи у виробничому приміщенні ВАТ «Вулкан», вул. Лугова, 12, оскільки в піч з 18 на 19 січня 2006 р. Петров К. П. працював у нічну .зміну з 0.00 до 8.00.

Керуючись ст. 177 КПК: України, —

ПОСТАНОВИВ:

  1. Провести обшук на робочому місці підозрюваного Петрова К. П. у виробничому приміщенні ВАТ «Вулкан» за адресою: м. Київ, вул. Лугова, 12.

  2. Копію постанови направити прокуророві Шевченківського району м. Києва.

Слідчий СВ Шевченківського РУ

ГУ МВС України в м. Кисві О. Г. Іванов

331

ПОСТАНОВА

про проведення обшуку

без санкції прокурора

м. Київ 20 січня 2006 р.

Слідчий СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України у м. Києві лейтенант міліції Іванов О. Г., роз­глянувши матеріали кримінальної справи № 10345 про злочин, передбачений ч. 4 ст. 186 КК Украї­ни, —

ВСТАНОВИВ:

18 січня 2006 p., приблизно о 23-й годині, Петров К. П. у під'їзді будинку № 15, вул. Тракторна у м. Києві відкрито заволодів коштовностями та ірошима гр. Крученої Н. В.

20 січня 2006 р. о 19-й годині, під час обшуку у квартирі підозрюваного Петрова К. П. від його матері стало відомо, що частину коштовностей Петров К. П. для реалізації передав гр. Вихристенко-ві Д. Г., який працює ювеліром ЗАТ «Завод «РемточмеханІка».

Беручи до уваги, що у даний час одержати санкцію прокурора на проведення обшуку немає мож­ливості, а зволікання з його проведенням може призвести до втрати речових доказів у кримінальній справі, керуючись ч. 4 от. 177 КПК України, —

Постановив:

  1. Провести 20 січня 2006 р. обшук на робочому місці гр. Вихристенка Дмитра Григоровича у ви­ робничому приміщенні ЗАТ «Завод «РемточмеханІка» за адресою: м. Київ, вул. Механізаторів, 15, з метою вилучення золотих сережок та обручок, які передав йому гр. Петров К. П.

  1. Копію постанови направити прокуророві Шевченківського району.

Слідчий СВ Шевченківського РУ

ГУ МВС України в м. Києві О. Г. Іванов

333

ПРОТОКОЛ відтворення обстановки та обставин події

м. Київ 28 грудня 2006 року

Слідчий СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві Іванов О. Г. за участю обвинузаче-ного Солов'я Р. І. та в присутності понятих:

1. Каспарової Валентини Іванівни, 1967 р. н. прож. м. Київ, вул. Карбишсва 12, кв. 47

2. Ознамець Сергія Васильовича, 1980 р. н., нрож. м. Київ, вул. Курнатовського 12, кв. 67 Яким, у відповідності до ст. 127 КПК України, роз'яснені їх права та обов'язки, в зв'язку з розслі­ дуванням кримінальної справи № 10-9735, з мегою перевірки показань обвинуваченого Солов'я Р. І., керуючись ст. ст. 85, 194, 195 КПК України, в місті Києві провів відтворення обстановки та обставин події, яка відображена в протоколі допиту обвинуваченого Солов'я Р.І., від 12 грудня 2006 року.

Перед початком даної слідчої дії, в кабінеті № 304 Шевченківського РУ, її учасникам роз'яснені їх нрава та обов'язки.

На пропозицію слідчого СВ Шевченківського РУ Іванова О. Г. розповісти та показати на місці про обставини, які відбулись 07 грудня 2006 року з обвинуваченим, Солов'я Р. І. дав показання про те, що 07.12.2006 року приблизно о 14 годині 00 хвилин, він зайшов до магазину «Рібок», який розташова­ний по вул. Хрещатик, 48, в м. Кисві та відразу направився до чоловічого одягу, де взяв дві спортивні кофти фірми «Рібок», одна сірого кольору, а інша білого кольору, та спортивну шапку, потім зайшов до примірочної, де зняв з себе верхній одяг, та одів на себе спортивну кофту сірого кольору, дана ко­фта йому сподобалась, тому він виріптив її вкрасти. Діставши л кишені куртки кусачки зірвав сигналь­ну кліпсу, а потім зірвав з спортивної шапки сигнальну кліпсу. На поверх кофти, яку він примірив одягнув свій светр, а за пазуху лівої руки поклав шапку. Вийшовши з примірочної направився гуди, де взяв одяг, та повісив білу спортивну кофту фірми «Рібок» на місце. Оглянувшись, що за ним ні хто не спостерігає із робочого персоналу вийшов.

Після даних показань, обвинувачений Соловей Р.І. запропонував учасникам слідчої дії проїхати до місця вчинення злочину та на місці показати, де і як відбувались події.

Учасники слідчої дії, вийшли з приміщення Шевченківського РУ, розташованого по вул. Проріз­ній, 12, в місті Києві та направились до магазину «Рібок», який розташований по вул. Хрещатик, 48, в м. Києві. Після цього, обвинувачений Соловей Р. І. провів учасників слідчої дії до магазину «Рібок», який розташований, на зазначеній вище вулиці. Обвинувачений пояснив, що 07 грудня 2006 року. приблизно о 14 годині 00 хвилин, він зайшов до магазину «РІбок», який розташований по вул. Хреща­тик, 48, в м. Києві та відразу направився до чоловічого одягу. Там він взяв дві спортивні кофти фірми «Рібок», одна сірого кольору, а інша білого кольору, та спортивну шапку, потім зайшов до приміроч­ної, де зняв і себе верхній одяг, та одів на себе спортивну кофту сірого кольору, дана кофта йому спо­добалась, тому він вирішив її вкрасти. Діставши і кишені куртки кусачки зірвав сигнальну кліпсу, а потім зірвав з спортивної шапки сигнальну кліпсу. На поверх кофти, яку він примірив одягнув свій светр, а за пазуху лівої руки поклав шапку. Вийшовши з примірочної направився туди, де взяв одяг, та повісив білу спортивну кофту фірми «Рібок» на місце. Оглянувшись, що за ним ні хто не спостерігає із робочого персоналу вийшов.

На цьому слідча дія була закінчена. Учасники слідчої дій вийшли на вулицю та направились до Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві, де в кабінеті 304 був складений та роздрукований даний протокол. Під час проведення слідчої дії застосовувалась фотозйомка цифровим фотоапаратом.

Після проведеної слідчої дії учасники відтворення обставин та обстановки події прийшли виснов­ку, що Соловей Руслан Іванович є безпосереднім виконавцем вчиненого злочину.

Протокол прочитаний всіма учасниками слідчої дій.

Від учасників відтворення обстановки та обставин події заяв та зауважень не надійшло. Обвинувачений Р. І. Соловей

Поняті: 1

Слідчий СВ Шевченківського РУ

ГУ МВС України в м. Києві О. Г. Іванов

335