Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Процесуальна документація. Важлива книга.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
02.09.2019
Размер:
4.09 Mб
Скачать

Встановив:

10.05.2005 року, приблизно о 00 годин 22 хвилини, на відстані приблизно 0,5 м від мармурової стінки центру відпочинку « Європа», який розташований по вулиці Шумського, 3-а в м. Кисві зі знач­ними пораненнями голови, виявлений труп ір. Гуленко В'ячеслава Григоровича.

При огляді від 16.05.2005 року в ЦВ «Європа» по вулиці Шумського, 3 в м. Києві було вилучено одяг, який належать Ткаченко П. П., а саме сорочку, піджак.

Керуючись ст. ст. 75 та 196 КПК України, —

ПОСТАНОВИВ:

  1. Призначити по даній справі молекулярно-біологічну експертизу, проведення якої доручити експертам ДНДЕКЦ МВС України.

  2. На розгляд експертизи поставити наступні запитання:

  • Чи належить, виявлена кров в ході проведеній імунологічної експертизи, на представлених на дослідження об'єктах гр. Ткаченко П. П.?

  • Чи належить, виявлена кров в ході проведеній імунологічної експертизи, на представлених на дослідження об'єктах гр. Гуленко В. Г. чи іншій особі?

  1. Для дослідження експертам (ту) направити: сорочку, піджак, які належать Ткаченко П. П., ви­ лучені 16.05.2005 року в ЦВ «Європа» по вулиці Шумського, 3 в м. Києві, зразки крові Гуленко В. Г. та Ткаченко П. П.

  2. Для ознайомлення експертам (ту) надати: по запиту експерта матеріали кримінальної справи № 54-1170.

  3. Копію даної постанови направити: експертам ДНДЕКЦ МВС України.

Слідчий СВ Шевченківського РУ

ГУ МВС України в м. Києві О. Г. Іванов

374

Запит начальникові Київського СІЗО № 13

Начальникові Київського СІЗО № 13 Державного департаменту України з питань виконання покарань полковнику внутрішньої служби Скоробогатьку І. В.

В зв'язку з розслідуванням кримінальної справи № 12-8715 прошу Вас пропустити у підпорядко­вану Вам установу слідчого СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Киев і Іванова О. Г. і вида­ти йому обвинуваченого Лрмянова Олега Олеговича, 28.08.1978 р. п., який утримується під вартою в Київському СІЗО № 13 та рахується за СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві.

Начальник Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві капітан міліції

С. В. Дорохов

375

Запит начальникові відділу у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб

Начальникові відділу у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб м. Київ, вул. Новодарницька, 3/15

В зв'язку з розслідуванням кримінальної справи проигу Вас надати на нашу адресу ксерокопію форми № 1 з паспортними даними на КРЕЙСЕРА Юрія, 3,10.1968 р. н., прописаний: м. Київ, вул. Бу~ чми, 5/1, кв. 97.

Вдячні Вам за співпрацю.

Слідчий СВ Шевченківського РУГУ МВС України в м. Києві майор міліції

Журбина С. В.

Запит головному лікарю станції швидкої медичної допомоги

Головному лікарю станції

швидкої медичної допомоги м. Киева

В зв'язку з розслідуванням кримінальної справи № 04-1999 прошу Вас направити на нашу адресу копію карти виїзду карети швидкої медичної допомоги 10.03.2006 року приблизно о 17 год. 35 хв. за адресою м. Київ, вул. Харківське шосе, 9 до Даииленко Віталія Вікторовича, 1983 р. н.; в зв'язку з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини.

Слідчий СВ Шевченківського

РУ ГУ М ВС України в м. Києві Іванов О. Г.

Головному лікарю ЛШМД м. Киева

В зв'язку з розслідуванням кримінальної справи №04-133 та призначенням комісійної судово-медичної експертизи прошу Вас видати пред'явнику цього запиту рентгензнімки до історії хвороби № 13051 Долоні Наталії Миколаївни, 1976 р. н., яка знаходилась на лікуванні в ЛШМД з 30.04.2006 року по 1.05.2006 року з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, в ЛШМД померла.

За минуванням потреби рєнтгензнімки будуть Вам повернуті.

Начальник Шевченківського

РУ ГУ МВС України в м. Кисві Бондарь В. В.

Начальникові Хмельницького слідчого ізолятора № 29 УДЦУ ПВП в Хмельницькій обл,

Пропгу Вас етапувати черговим етапом на 21 лютого 2006 року в Шепетівський МРВ УМВСУ в Хмельницькій області арештованого Сорокина Юрія Олександровича, жителя с Городище ШепетІв-ського р-ну.

З обвинуваченим необхідно виконати наступні дії: пред'явити кінцеве обвинувачення, ознайомити з матеріалами стаціонарної судово-психіатричної експертизи, виконати вимоги ст. 218—220 КПК України.

Слідчий СВ Шепетівського МРВ УМВСУ в Хмельницькій обл. капітан міліції

В. А. Сидоров

«ЗГІДНИЙ»

Шепетівський міжрайонний прокурор радник юстиції

«21» лютого 2006 року