Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Процесуальна документація. Важлива книга.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
02.09.2019
Размер:
4.09 Mб
Скачать

Запит голові Київського бюро технічної інвентаризації

Голові Київського бюро технічної інвентаризації 01001 м. Київ-001 вулиця Трьохсвітильна, 4-в

В зв'язку з розслідуванням кримінальної справи № 53-2222, прошу Вас повідомити письмо, чи знаходиться у гр. Позияка Володимира Сергійовича «30»12 1973 року народження, раніше проживав Київська обл. СМТ Буча, вул. Енергетиків, 19, кв. 2 у власності нерухоме майно.

На даний час відносно вищевказаної особи оголошено розшук СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві в зв'язку з тим, що місце його знаходження не відомо.

Відповідь прошу Вас терміново надіслати за адресою: 02100 м. Київ. вул. Червоноткацька, 2, Ше­вченківське РУ ГУ МВС України в м. Києві слідчому Іванову О. Г. Т. 559-97-58

Слідчий СВ Шевченківського РУ

ГУ МВС України в м. Києві О. Г. Іванов

Прокуророві Шевченківського району м. Києва раднику юстиції Котлярову М. В.

Повідомлення

прокурору про вжиття заходів щодо піклування про неповнолітніх дітей заарештованого

Повідомляю, що 15 квітня 2006 р. за вихідним № 2210 мною направлено подання на ім'я началь­ника служби у справах неповнолітніх Шевченківської районної держадміністрації м. Кигва про вжит­тя заходів піклування щодо неповнолітніх дітей: дочки Петращук Валентини Василівни, 30 беречня 1996 р- народження, та сина Петращук Олега Вікторовича, 17 травня 2001 р. народження, заарештова­ної Пегращук Надії Василівни, яка притягується до кримінальної відповідальності по кримінальній справі № 12145.

Слідчий СВ Шевченківського РУ

ГУ МВС України в м. Києві О. Г. Іванов

Інформація по кримінальній справі № 04-074

Кримінальна справа №04-074 порушена 23.07.2006 року ВД Дніпровського РУГУ МВС України в м. Києві за фактом розкрадання арсштованного майна, яке ВДВС Дніпровського РУЮ в м. Києві було передано на зберігання Петрову Д.Ю. за ознаками злочину, передбаченого ст. 185 ч. З КК України.

28.07.2006 року досудовс слідство по кримінальній справі № 04-074 було зупинено за п. З ст. 206 КПК України.

4.01.2007 року прокуратурою Дніпровського району м. Києва винесено постанову про скасування постанови про зупинення досудового слідства та кримінальна справа направлена до СВ Дніпровсько­го РУГУ МВС України в м. Києві для проведення досудового слідства,

На даний час досудове слідство по кримінальній справі № 04-074 поновлено. Кримінальна справа прийнята до провадження слідчим СВ Дніпровського РУГУ МВС України в м. Києві ст. лейтенантом міліції Івановим О.Г.

В процесі досудового слідства встановлено, що 14.07.2005 року приблизно о 12.00 годині невста-повлена досудовим слідством особа шляхом взлому замка проникла до приміщення гаражу № 17 ГБК «Голубий експрес, що розташований по вул. Черемшини, 6 в м. Києві, звідки викрала майно, що зна­ходилось на зберіганні Петрова Д.Ю.

По кримінальній справі зроблено наступне:

  1. Згідно ст. 114 КПК України надано доручення до ВКР Дніпровського РУГУ МВС України в м. Києві з мстою встановлення осіб, які 1.06.2005 року допомагали Петрову Д.Ю. перевезти та розванта­ жити майно в гараж № 17 ГБК «Голубий експрес» по вул. Черемшини, 6 в м. Києві.

  2. Встановлюється особа водія, який на власному автомобілі перевозив майно до вищевказаного гаража.

  3. По справі призначено обшук за місцем мешкання Дсгтярьова К.С. з метою виявлення викраде­ ного майна.

  4. Надано доручення до ВКР Дніпровського РУГУ МВС України в м. Києві з метою встановлення особи, що скоїла вищезгаданий злочин.

По кримінальній справі проводяться інші слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на розкриття злочину.

Про подальший хід досудового слідства буде надана додаткова інформація.

Начальник СВ Дніпровського РУГУ

МВС України в м. Києві

майор міліції Дмитрук О. М.

Начальникові служби у справах непов­нолітніх Шевченківської районної держадмінісрації м. Києва Коваленко А. 3. м. Київ, вул. Світлицького, 15