Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ТРЕТЯК(1-528).doc
Скачиваний:
178
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
14.87 Mб
Скачать

10.7. Оформлення і виготовлення проектної

документації

Землевпорядна документація проекту організації території склада­ється з двох частин: текстової і графічної. Графічна частина містить:

графічний проект у масштабі 1 : 10 000 або для степових райо­нів 1 : 25 000;

  • варіанти проекту за окремими складовими частинами або в ці­лому;

  • картограму природоохоронних заходів;

  • робоче креслення для перенесення проекту в натуру. Текстова частина охоплює:

  • пояснювальну записку;

  • земельно-кадастрові дані у вигляді довідок, виписок тощо;

  • технічну документацію з проектування, набору геодезичних даних і складання робочого креслення для перенесення проекту в натуру;

  • юридичну документацію з перевірки, погодження, розгляду і затвердження проекту (рецензії погодження та розгляду);

  • технічну документацію щодо поетапної перевірки і приймання робіт від виконавців (коригувальні листи, абриси, акти).

Після закінчення проектування оригінали всіх матеріалів проек­ту організації території формують у справу і зберігають в архіві ін­ституту, який розробляв проект. Кількість примірників проекту ви­значається завданням на розроблення проекту (дод. 9 - 12).

Контрольні запитання і завдання

і. Основні вимоги до складання проектів організації та встановлення меж природно-заповідного фонду та іншого при­родоохоронного призначення. 2. Який порядок розроблення проектів землеустрою з організації та встановлення меж при-родно-заповідного фонду, іншого природоохоронного, оздоров­чого, рекреаційного та історико-культурного призначення? 3. Методика розроблення проектів організації території при­родно-заповідного фонду та іншого природоохоронного при­значення. Склад і зміст підготовчих робіт та проведення землевпорядних вишукувань при складанні проектів органі­зації та встановлення меж природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення. Методика функці­онального зонування території природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення. 6. Методика організації території природно-іаповідного фонду та іншого природоохоронного призначення. 7. Методика організа­ції і впорядкування території рекреаційної зони природно-заповідного фонду та ін­шого природоохоронного призначення. 8 Методика організації і впорядкування те­риторії господарської зони природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення. 9. Методичні підходи до проектування системи охорони та відтворення земель природних комплексів території природно-заповідного фонду та іншого при­родоохоронного призначення. 10. Охарактеризуйте біолого-відновлювальні заходи лісових ресурсів, фауни та рідкісних рослин при складанні проектів організації та истановлення меж природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного при­значення. 11. Методологічні підходи до проектування заходів із захисту земель від ерозії, заболочення та інших негативних процесів при складанні проектів організації ії встановлення меж природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного при­значення. 12. Методика розроблення заходів з охорони земель від руйнування й ан­тропогенних негативних дій при складанні проектів організації та встановлення меж

природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення. 13Охарак­теризуйте заходи охорони водних джерел від забруднення при складанні проектів організації та встановлення меж природно-заповідного фонду та іншого природоохо­ронного призначення. 14, Методика оцінювання ефективності проектних рішень при складанні проектів організації та встановлення меж природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення. 15, Який порядок погодження та затвер­дження проекту організації та встановлення меж природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення? 16, Зміст оформлення та виготовлення про­ектної документації при складанні проектів організації та встановлення меж при­родно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення.

Розділ 11

СКЛАДАННЯ ПРОЕКТІВ УПОРЯДКУВАННЯ

ІСНУЮЧИХ ЗЕМЛЕВОЛОДІНЬ

І ЗЕМЛЕКОРИСТУВАНЬ ТА СТВОРЕННЯ НОВИХ